پروژه کار آفرینی و طرح توجیهی تولید انواع نان فانتزی و صنعتی

پروژه کار آفرینی و طرح توجیهی تولید انواع نان فانتزی و صنعتی
نوع فایل
WORD
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,000 تومان

شرح مختصر:

پروژه کار آفرینی و طرح توجیهی تولید انواع نان فانتزی و صنعتی

کاربران گرامی در این بخش طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی) در ۲۷ صفحه در قالب فایل ورد -قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.

Related image

گوشه ای از مطلب پروژه کار آفرینی و طرح توجیهی تولید انواع نان فانتزی و صنعتی

بسمه تعالی

طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی نواع نان (فانتزی وصنعتی)

شرکت تعاونی نگین سبز اشخانه

خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌نان ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول

موضوع طرح تولید نان فانتزی

دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون

ظرفیت اسمی تولیدات : ۵۰۰ تن سالیانه

نوع تولیدات : انواع نان فانتزی

تعداد شاغلین : ۱۱ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال)

– سرمایه گذاری کل طرح:‌

– سرمایه گذاری ثابت:‌ ۱۴۹۸

-سرمایه درگردش : ۳۵/۲۳۹

– درامد سالیانه : ۴/۱۲۶۱

– سود ویزه : ۲/۱۰۹۹

– نرخ بازدهی سرمایه : ۷۳%

دوره بازگشت سرمایه: ۴/۱

مقدمه

بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد عذایی جوامع بشری دارا هستند دز این میان گندم به لحاظ دارا یودن حواص ویزه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . با توجه به اینکه امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد و مصرف ان با توجه به رشد جمعیت افزابش روز افزونی دارد توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده وضمن اینکه با اجرای این طرح می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر ونبمه ماهر فراهم اورد.

واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر،‌ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد،‌واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود.

۱) کالای ور آمده با مخمر شامل نان و خمیرهای شیرین بوده و بوسیله گاز کربنیک عمل می آیند.

۲)کالاهای ورآمده با مواد شیمیایی،‌شامل کیک های لایه ای،‌دونات ها و بیسکویت. ورآمدن این فرآورده ها به کمک گازکربنیک حاصل از پودرهای نانوایی و عوامل شیمیایی انجام می گیرد.

۳)‌کالاهای ور آمده با هوا،‌شامل آنژل و کیک های اسفنجی و نانهای فانتزی

۴) کالاهای نیمه ورآمده ،شامل خمیرپای و بعضی از کراکرها که در اثر بخار متصاعد شده و گازها درطی پخت کمی حالت ورآمدن بوجود می آید.

مطالعه بیشتر