تحقیق تغذیه پیش،هنگام و بعد از مسابقه

تحقیق تغذیه پیش،هنگام و بعد از مسابقه
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
2,700 تومان
افزودن به سبد خرید

توضیحات فایل:

تحقیق تغذیه پیش،هنگام و بعد از مسابقه

این تحقیق توسط دکتر احمد رضا موحدی بصورت پاورپوینت در ۱۹ اسلاید زیبا آماده دانلود نموده است قسمتی از اسلاید های استفاده شده در این فایل را در زیر نمایش داده ایم در صورت تمایل میتوانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری نمایید به محض اتمام فرایند پرداخت شما میتوانید فایل را دانلود نمایید و جهت اطمینان از دریافت فایل یک لینک دانلود نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

Related image

غذای قبل از مسابقه:

-دریافت کربوهیدرات ۳ تا ۶ ساعت قبل از مسابقه

– غذای پرکربوهیدرات که به راحتی هضم می شود

-١ تا ۴ گرم کربوهیدرات به ازاء هر کیلوگرم وزن بدن

-دریافت چربی قبل از مسابقه باید بسیار محدود باشد

– برای حفظ هیدراسیون به بهترین شکل باید از دریافت پروتئین اضافی پرهیز شود

-پروتئین دفع آب را افزایش می دهد

– غذای قبل از مسابقه باید ۳ تا ۴ ساعت قبل از مسابقه مصرف شود

اصول غذای پیش از مسابقه:

-غذای سبک

– کربوهیدرات مرکب

– پروتئین و چربی کم

-پرهیز از غذاهای حجیم:میوه خام،سبزیجات خام،خشکبار،لوبیا و نخود.تحریک روده

-پرهیز از غذاهای ایجاد کننده گاز مثل کلم و نخود فرنگی

-خوردن ارام و جویدن خوب

– نوشیدن اب کافی

– پرهیز از تغییر ناگهانی عادت غذایی

– اعتقاد روانی

-قبل از مسابقه تخلیه معده با مصرف غذاهای چرب به تأخیر می افتد و احساس سیری ناشی از مصرف چربی مانع از دریافت کافی غذاهای کربوهیدراتی می شود…

-در ازای نیم کیلوگرم از دست رفتن وزن بدن طیورزش ٢ لیوان آب نوشیده شود

– ٢/۵ لیوان اب ٢ ساعت قبل از تمرین یا مسابقهنوشیده شود و ١/۵ لیوان اب ١۵ دقیقه قبل ازمسابقه نوشیده شود.

کافئین. ضربان قلب-تولید اسید معده -تعداد دفعات ادرارکردن – گشاد یا تنگکردن عروق خون.،جذب آهن.از دستدادن آب بدن
– کافئین و آزاد شدناسیدهای چرب

 

نمونه هایی از غذای قبل از مسابقه:

۱ )غالت آماده + شیر کم چربی + میوه تازه کم یاکمپوت
٢ ) کیک + مربا یا عسل
۳ ) سیب زمینی پخته
۴ ) ساالد میوه کم + ماست کم چربی

افزودن به سبد خرید

 

مطالعه بیشتر