برترین پاورپوینت فرآیند مهندسی مجدد کسب و کار BRP

برترین پاورپوینت فرآیند مهندسی مجدد کسب و کار BRP
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
3,000 تومان

توضیحات فایل:

برترین پاورپوینت فرآیند مهندسی مجدد کسب و کار BRP

این فایل حاوی مطالعهفرآیند مهندسی مجدد کسب و کار BRP  می باشد که به صورت فرمت PowerPoint در ۲۸ اسلاید در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

Image result for ‫فرآیند مهندسی مجدد کسب و کار‬‎

 

بخشی از متن برترین پاورپوینت فرآیند مهندسی مجدد کسب و کار BRP

مایکل همر (MICHAEL HAMMER) در سال ۱۹۴۸ در آمریکا متولد شد. وی فارغ التحصیل رشته علوم رایانه از دانشگاهMIT در مقطع دکتری می باشد و در حال حاضر مدرس عالی در دانشکده اسلوان دانشگاه MIT است.

او بنیانگذار و مدیر چندین شرکت معتبر در زمینه فناوری پیشرفته و مشاور شرکتهایبزرگ دنیاست.

فرایند مهندسی مجدد(REENGINEERING) که در دهه ۱۹۹۰ عرضه گردید با نام او پیوندخورده است. او را پدر، مظهر و مفسر مهندسی مجدد دانستــه اند. مقالات بسیاری از او در مجلات و نشریات معتبر جهانی منتشر شده است. کتابهای او در زمینه مهندسی مجدد و به ویژه کتاب مهندسی مجدد شرکتها که در سال ۱۹۹۳ منتشر گردید در میلیونها نسخه و به ۱۹ زبان ترجمه و منتشر شد و تفکر مهندسی مجدد را به میلیونها نفر در سراسر جهان معرفی کرد.

همر معتقد است فرآیند مهندسی مجدد بدون اینکه لزوماً به کوچک سازی سازمان منجر شود از حجم کارهایی که ارزش افزا نیستند می کاهد و مراحل دستوردهی و نظارت را کم می کند.

او دست زدن به مهندسی مجدد را کاری کارستـان می داند که سفـر به دنیای ناشناختــه ها می ماند و اگر دقـت کافی در تحقق صحیح آن صورت نگیرد ناکام خواهد ماند.

او به خوبی اشتباهاتی را که در این زمینه ممکن است صورت گیرد برمی شمرد و از به کارگیری نابجا و نادرست مهندسی مجدد ابراز نگرانی می کند و معتقد است که هنوز بسیاری هستند که درک درستی از این فرایند ندارند. به همین جهت درست عمل نشدن مهندسی مجدد را به گردگیری میز وصندلی ها در درون ساختمانی ویرانه شبیه می داند.
به همین دلیل در سال ۱۹۹۰ پس از معرفی فرآیند مهندسی مجدد ۷۰% پروژه هایی که به این سمت رو آوردند با شکست مواجه شد.

فهرست مطالب:

مقدمه
نظریه ۳C
تعاریف مهندسی مجدد
تعریف جامع همر
قواعدمهندسی مجدد همر
مزایای مهندسی مجدد
علل شکست یا موفقیت فرآیند مهندسی مجدد
دلایل رویکرد سازمان ها به مهندسی مجدد
متدلوژی های گوناگون مهندسی مجدد
مثال کاربردی از مهندسی مجدد
منابع

مطالعه بیشتر