شرح مختصر:
جزوه کتاب چالشهای نظام اداری دکتر قلی پور
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل جزوه کتاب چالشهای نظام اداری دکتر قلی پور شامل خلاصه برخی فصول و صفحات کتاب چالشهای نظام اداری دکتر قلی پور در قالب فایل پاورپوینت به انضمام نمونه سوالات ادوار گذشته پیام نور درس بررسی مسایل مدیریت دولتی ایران با کد درس ۱۲۱۸۱۹۷ مقطع کارشناسی ارشد آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
محتویات محصول شامل:
- فصل اول مفاهیم و روش ها در حجم ۲۳ اسلاید
- فصل اول مفاهیم و روش ها در حجم ۴۷ اسلاید
- صفحات ۳۹ تا ۴۸ درحجم ۱۲ اسلاید
- فصل چهارم خصوصیسازی : چالش پیشروی نظام اداری ایران (از صفحات ۱۰۷ تا ۱۱۵) در حجم ۱۵ اسلاید
- مدیریت بهره وری( صفحات۱۳۴ الی۱۴۲ )در حجم ۵۹ اسلاید
- فصل پنجم ” تحلیل وضع حرکت ملی بهره وری در ایران“ (ص ۱۵۲الی ۱۶۲) در حجم ۱۷ اسلاید
- فصل ۵ – بهرهوری به مفهوم چیست؟ ( ازصفحه ۱۴۳ تا صفحه ۱۵۱) درحجم ۲۵ اسلاید
- نمونه سوالات تستی و تشریحی ادوار گذشته دانشگاه پیام نور از سال ۸۹ تا ۹۵ با پاسخنامه
چالش های نظام اداری
تألیف : دکتر رحمت الله قلی پور
مفاهیم و روش ها
نظام اداری به مجموعه اجزایی گفته می شود که در اداره یک بنگاه یا مؤسسه کوچک تا اداره نهاد بزرگی به نام دولت نقش ایفا می کند .
آستین رنی در کتاب حکومت،دولت را مجموعه ای از افراد و نهادها می داند که قانونها را برای جامعه وضع و اجرا می کند . و دارای شاخص هایی مانند،اقتدار فراگیر،عضویت غیرارادی، مقررات آمرانه و انحصار مشروع نیروی فراگیر، است . دولت در دو قالب متفاوت مدرن و سنتی بازشناسی می شود.
به عقیده وبر دولت مدرن توانایی آن را دارد که در قلمروی معین به صورتی انحصاری به استناد مشروع از قوه قهریه اقدام کند.از دید او مشروعیت دولت مدرن اغلب در اقتدار قانونی یعنی تعهد به مجموعه مقررات قانونی ریشه دارد .
دولت در سده های میانه که تعبیر دولت سنتی از آن رایج است،به معنای حکومت و حاکمیت خواهد بود. منظور از دولت در این اثر دولت به معنای مدرن است که از آن به عنوان یک نهاد سیاسی قدرتمند دارای تشکیلات اجرایی ، قضایی و تقنینی یاد می کنند،که وظیفه آن ارائه خدمات عمومی از قبیل ؛امنیت،رفاه، بهداشت،تدوین و اجرای قانون،عدالت است .