توضیحات فایل:
دانلود خلاصه کتاب خانواده درمانی گلدنبرگ pdf
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل لینک دانلود خلاصه کتاب خانواده درمانی گلدنبرگ تهیه شده و آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
بخشی از متن :
خانواده یک نظام اجتماعی و طبیعی است که ویژگی های خاص خود را دارد که در مقایسه با سایر نظام ها مرزهای مشخص و رسوخ ناپذیری دارد که به افرادی که عضو آن هستند اجازه نمی دهد که ارتباط فرد را با این نظامها قطع کنند همچنین اعضای خانواده در مقایسه با سایر نظام ها تعویض ناپذیر هستند .
دانلود خلاصه کتاب خانواده درمانی گلدنبرگ pdf
ویژگی های خانواده درمانی:
.۱دیدگاه درون روانی
.۲دیدگاه بین فردی
دیدگاه درون روانی: بر روی حل تعارضات شخصی و درون روانی شخصی معطوف می گردد. دیدگاه بین فردی: بر روی الگوهای تبادلی که در حال حاضر میان کل اعضای خانواده بر قرار است متمرکز می گردد.
خانواده درمانی معرف نوعی تغییر الگو است که برای تفسیر داده ها از روشهای جدیدی استفاده می کند که خانواده را موضوع مورد بررسی خویش قرار می دهد .اسلاتسکی ۱۹۸۷ خانواده درمانی را یک انقلاب معرفت شناختی در حوزه علوم رفتاری به شمار آورده است.
معرفت شناسی دانش فرمانش برای تغییر در روش های متعارف درک رفتار لازم است که از معرفت شناسی دانش فرمانش استفاده شود.
در این الگو سازوکارهای پس خوراند دهنده در راستای ایجاد ثبات و تغییر عمل می کند در جریان درمان خانواده باید تمرکز درمانگر از توجه به محتوای پیامهای خانوادگی که منجر به علیت خطی می گردد به سوی فرآیند پیامها در تعاملات افراد که منجر به علیت حلقوی می گردد تغییر جهت دهد در واقع کارکرد خانواده را میتوان نمونه تمام عیاری از علیت متقابل (حلقوی) دانست.
بیمار آشکار و پدیدآیی نشانه ها: بیماری از خانواده درمانگران نظیر ستیر،هیلی،اولریچ،بیان میکنند که نشانه های شخص پریشان تدابیر تحکیم کننده ای هستند که به قصد کاهش فشار های روانی خانوادگی و باز گرداندن خانواده به دامنه به هنجار رفتار های رایج آن پدیدار می شوند.
خانواده درمانگران دیگری نظیر سالوادور مینوچین رفتار بیمار گون را واکنش در برابر ساختار خانوادگی که تحت فشار است میدانند نه آنکه رفتارها به قصد برقراری مجدد تعادل خانوادگی باشند.