توضیحات فایل:
روانشناسی دین (جزوه و نمونه سوالات)
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل کامل ترین و بهترین جزوه درس روانشناسی دین با فرمت pdf، ppt بهمراه نمونه سوالات درس روانشناسی دین با پاسخنامه دانشگاه پیام نور با کد درس ۱۲۱۷۲۲۷ می باشد که پس از پرداخت آنلاین، میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
کامل ترین جزوه درس روانشناسی دین بهمراه نمونه سوالات برای دانشجویان رشته روانشناسی، الهیات و دینشناسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا
محتویات فایل:
پاورپوینت روان شناسی و مسیحیت
پاورپوینت روان شناسی دین (نظریه الپورت)
پاورپوینت روان شناسی دین با موضوع اسلام
پاورپوینت فواید دینداری در سطح فردی
پاورپوینت معنا شناسی ویکتور فرانکل
پاورپوینت آیین هندوئیسم
پاورپوینت نظریه یونگ
پاورپوینت نظریه ویلیام جیمز
فایل pdf نظریه ویلیام جیمز درباره دین
فایل pdf دیدگاه زیگوند فروید درباره ی دین
خلاصه نکات کلیدی و مهم فصل اول و دوم
فلش کارت و نکات مهم تا فصل پنجم
نمونه سوالات روانشناسی دین با پاسخنامه ، دانشگاه پیام نور که شامل نیمسال های زیر می باشد :
سوالات نیمسال دوم ۹۸-۹۷ با جواب
سوالات نیمسال اول ۹۸-۹۷ با جواب
سوالات نیمسال اول ۹۷-۹۶ با جواب
سوالات نیمسال دوم ۹۶-۹۵ با جواب
سوالات نیمسال اول ۹۶-۹۵ با جواب
سوالات نیمسال دوم ۹۵-۹۴ با جواب
سوالات نیمسال اول ۹۵-۹۴ با جواب
سوالات نیمسال دوم ۹۴-۹۳ با جواب
بخشی از متن پاورپوینت نظریه الپورت:
نظریه الپورت
*نظریه گوردن آلپورت ،که یکی از روان شناسان قدیمی ،پرتجربه و معروف است در مورد شخصیت به شرح زیر است:
´تعریف شخصیت الپورت شخصیت را اینگونه تعریف می کند:شخصیت ،سازمان با تحرک(زنده) دستگاه بدنی و روانی فرد ادمی است که چگونگی سازگاری اختصاصی ان فرد را بامحیط تعیین می کند مقصود الپورت از سازمان با تحرک این است که شخصیت ،با این که همه ی عناصر تشکیل دهنده اش با هم ارتباط دارند پیوسته در تغییر است
´انگیزش از نظر الپورت ،هسته اصلی هر نظریه شخصیت ،برخورد آن با انگیزش است .اوبرای توضیح انگیزش در بزرگسال بهنجار،مفهوم خود مختاری کارکردی را پیشنهاد کرد .بدین معنی که یک انگیزه از نظر کارکردی به هیچ تجربه دوره کودکی وابسته نیست .
´انگیزه های انسان مستقل از اوضاع و احوال اولیه ای است که در آن بروز کرده اند.به نظر الپورت ،انگیزش را نمی توان در دوره کودکی ردیابی کرد ،بلکه تنها بر حسب رفتار و مقاصد زمان حال شخص می توان آن را شناخت.
´صفات به نظر الپورت ،هر کس شامل مجموعه ای از رفتارهای خود اوست که او را از دیگران متمایز می سازد به همین دلیل است که هیچ دو نفری کاملا شبیه هم نیستند .