توضیحات فایل:
پاورپوینت کنترل کیفیت و کاربرد روشها و فنون آماری در آزمایشگاه صنعتی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل در این بخش پاورپوینت کنترل کیفیت و کاربرد روشها و فنون آماری در آزمایشگاه صنعتی در ۵۳ اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم.
محتوای اسلاید ۲
مفاد دوره:
کاربرد و اهمیت کنترل کیفیت در آزمایشگاه
نمودار کنترل
نمودار میانگین و دامنه
نمودار مقادیر انفرادی و کاربرد آن در کنترل کیفیت در آزمایشگاه
آزمون نرمال بودن دادهها
شاخص مقدار احتمال (p value) و تفسیر آن
تشخیص دادههای غیر عادی در بین نتایج حاصل از آزمون (آزمون Q)
آزمون Z
تکرارپذیری و تجدیدپذیری
کنترل کیفیت در آزمایشگاه به کمک نرمافزارهای اکسل و مینی تب
محتوای اسلاید ۳
اهمیت کنترل کیفیت در آزمایشگاه
همان طور که هر محصولی پس از تولید نیاز به بررسی و کنترل دارد تا اطمینان حاصل شود که کیفیت و ویژگیهای معین خود را دارد، نتایجی را که از آزمونها و کالیبراسیونها و اندازهگیریها به دست میآید، نیز باید کنترل کرد تا اعتبار این نتایج، بررسی و از درستی و اعتبار آنها اطمینان حاصل شود.
محتوای اسلاید ۱۹
آزمون نرمال بودن دادهها
کاربرد:
هدف از آزمون نرمال بودن دادهها این است که مشخص کنیم آیا نتایج حاصل از اندازهگیریها از توزیع نرمال تبعیت میکنند یا خیر.
در شرایط عادی، این اندازهها از توزیع نرمال پیروی میکنند و چنانچه معلوم شود دادهها نرمال نیستند، ممکن است اشکال یا خطایی در آزمون (وسیله اندازهگیری، فرد، روش، محیط، نرمافزار و غیره) به وجود آمده باشد.
پاورپوینت کنترل کیفیت و کاربرد روشها و فنون آماری در آزمایشگاههای صنعتی
محتوای اسلاید ۳۳
آزمون Z
¨این آزمون زمانی به کار میرود که بخواهیم میانگین نتایج حاصل از آزمونی را با میانگین نتایج حاصل از آزمون دیگر (مرجع) مقایسه کنیم.
¨به بیان دیگر، از طریق این آزمون میتوان تعیین کرد که آیا اختلاف عمدهای بین میانگین دادههای اندازهگیری با میانگین مرجع وجود دارد یا خیر.