دانلود فصل دوم کتاب روانشناسی ورزشی مقدماتی پیام نور

دانلود فصل دوم کتاب روانشناسی ورزشی مقدماتی پیام نور
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
6,500 تومان

توضیحات فایل:

دانلود فصل دوم کتاب روانشناسی ورزشی مقدماتی پیام نور

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین خلاصه فصل دوم کتاب روانشناسی ورزشی مقدماتی انتشارات پیام نور دکتر حمزه دانشمندی و دکتر لقمان کشاورز در ۱۵ صفحه با فرمت pdf اسلایدوار و نمونه سوالات درس روانشناسی ورزشی مقدماتی ،مقدمات روان شناسی ورزشی و مبانی روان شناسی ورزشی ادوار گذشته دانشگاه پیام نور با پاسخنامه میباشد که پس از پرداخت آنلاین می توانید این محصول را دانلود و دریافت نمائید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

معرفی کتاب روان‌شناسی ورزشی مقدماتی (رشته تربیت بدنی)

«روان‌شناسی ورزشی مقدماتی» به قلم دکتر حمزه دانشمندی و دکتر لقمان کشاورز برای تدریس در رشته تربیت‌بدنی دانشگاه پیام نور تدوین شده است. کتاب حاضر، مطابق با سرفصل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تألیف شده و هدف آن آشناساختن دانشجویان با شیوه‌ها و آخرین یافته‌های علم روان‌شناسی ورزشی است. کتاب حاضر سعی دارد روان‌شناسی ورزشی را به‌طور ساده و روان به‌ مخاطبان خود ارائه کند. کتاب دوازده فصل دارد: فصل اول: تاریخچهٔ روان‌شناسی ورزشی؛ فصل دوم: ویژگی‌های شخصیتی و ورزش؛ فصل سوم: مهارت‌های روانی؛ فصل چهارم: هدف‌گزینی؛ فصل پنجم: انگیزش و ورزش؛ فصل ششم: تصویرسازی ذهنی؛ فصل هفتم: توجه و تمرکز؛ فصل هشتم: اعتمادبه‌نفس؛ فصل نهم: هیجان؛ فصل دهم: انگیختگی، استرس و اضطراب؛ فصل یازدهم: خشم و پرخاشگری در ورزش؛ فصل دوازدهم: سرسختی، تاب‌آوری و تعهد به‌ورزش.

بخشی از فایل:

فصل ۲ : ویژگیهای شخصیتی و ورزش

مقدمه

واژه شخصیت از واژه یونانی به نام PERSONA نقاب گرفته شده است. در عامه شخصیت به دسته بندی هایی نظیر شخصیت بد « یا » خوب « و حتی طبق بندی شده است . بارنوم از نخستین کسانی بود که به تحقیق و بررسی پدیده شخصیت پرداخت . مطالعات بسیاری نشان داده است که وقتی افراد به آزمون های شخصیتی پاسخ میدهند و سپس یک توصیف شخصیتی ساختگی به آن ها ارائه میشود آن توصیف را بعنوان توصیفی دقیق می پذیرند.
دلیل پذیرش آن توصیف،دقیق بودن آن است،اما دلیل دقیق بودنش آنست که حاوی صفاتی است که تقریبا همه افراد،در آن مشترک اند.
پذیرش توصیف های شخصیتی صادق درمورد همه افراد ، به اثر بارنوم معروف است.

مطالعه بیشتر