دانلود جامع ترین پاورپوینت با موضوع مغالطات در ۲۴۶ اسلاید قابل ویرایش

دانلود جامع ترین پاورپوینت با موضوع مغالطات در ۲۴۶ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
7,700 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جامع ترین پاورپوینت با موضوع مغالطات در ۲۴۶ اسلاید قابل ویرایش

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پاورپوینت با موضوع مغالطات با فرمت ppt در ۲۴۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده و آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

محتوای اسلاید ۵

مغالطه «مبهم بودن مرجع ضمیر»

این پاسخ با این معنا سازگار است که خلیفۀ بلافصل پیامبر(ص)، علی (ع) باشد چون دختر ایشان در خانۀ علی(ع) بود. هم چنین با این معنا سازگار است که خلیفۀ بلافصل پیامبر ابوبکر باشد زیرا دختر ابوبکر در خانۀ پیامبر بود!

محتوای اسلاید ۲۴

مغالطۀ «ترکیب مفصل»

این گزاره در صورتی صادق است که مهارتش را خبری دیگر تلقی کنیم، ولی از آن جا که این گزاره موهم ترکیب است، مغالطه محسوب می شود.

این جمله در این صورت مغالطه است که آن را خبر مرکب،یعنی “شاعر ماهر”تلقی کنیم.

محتوای اسلاید ۵۷

مغالطۀ «نقل قول ناقص»

سه نقطه مندرج در وسط عبارت گویای آن است که نقل قول کامل نیست و تلویحاً به خواننده می فهماند که بخش محذوف اهمیت چندانی نداشته است. در حالی که جملات محذوف از این قرارند:”…البته هرگز با اشعار قوی برابری نمی کند، اما به هر حال اگر در جایی به دیوان شاعران برتر دسترسی نداشتید،…” حذف این بخش موجب مغالطه است.

محتوای اسلاید ۶۶

اگر چیزی در مقام تعریف بی واسطه (درتعریف به خود) یا با واسطه (در تعریف دوری) بدون هیچ مغایرت، به خود متکی باسند یا تعریف از عام به خاص تنظیم نشده باشد یا اوضح نباشد یا اعم و اخص باشد، در این صورت تعریف شکل و قالب صحیح خود را از دست می دهد.

محتوای اسلاید ۱۲۱

مغالطۀ «علت کاذب»

در این مغالطه چیزی به دروغ علت معرفی می شود. این مغالطه دو صورت دارد :

  1. امری که هیچ گونه نقشی در پدیده ندارد علت آن معرفی شود.
  2. امری که جزء علت است به مثابۀ تمام علت یا علت اصلی معرفی شود.

مطالعه بیشتر