دانلود فایل تاثیـر ورزش بـر اختـلالات خـواب ppt

دانلود فایل تاثیـر ورزش بـر اختـلالات خـواب ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
3mb
نویسنده
دسته بندی
5,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود فایل تاثیـر ورزش بـر اختـلالات خـواب ppt

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل با کیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت تاثیـر ورزش بـر اختـلالات خـواب با فرمت ppt در ۱۸ اسلاید قابل ویرایش می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

بخشی از متن فایل تاثیـر ورزش بـر اختـلالات خـواب:

محتوای اسلاید ۵

اختلالات خواب

به طور کلی، هر فردی باید ۷ الی ۸ ساعت مفید در طول شبانه‌روز به مغز خود استراحت بدهد و بخوابد؛ وقتی ساعت و میزان خواب شبانه به هم می‌ریزد، پای اختلال خواب و عوارض آن به زندگی باز خواهد شد.

اختلالات خواب، شرایطی هستند که بر توانایی خوب خوابیدن به‌طور منظم تأثیر می‌گذارند، این اختلالات چه در اثر یک مشکل سلامتی ایجاد شوند، چه به‌خاطر استرس بیش‌ازحد باشد، روزبه‌روز شایع‌تر می‌شوند.طبیعی است که فر برخی از شبها در هنگام خواب با مشکل روبرو شود، اما طبیعی نیست که مرتباً شبها از خواب بیدار شود و یا در طول روز احساس خواب آلودگی کنید.

اختلالات خواب ، زیاد یا کم خوابیدن، پریدن از خواب، نرفتن به مرحله خواب عمیق و سخت به خواب رفتن است. با توجه به نوع اختلال خواب، افراد ممکن است به‌سختی به‌خواب بروند و در طول روز به‌شدت احساس خستگی کنند. کمبود خواب می‌تواند روی انرژی، خلق‌وخو، تمرکز و سلامت کلی تأثیر منفی بگذارد.

محتوای اسلاید ۶

علایم اختلالات خواب

علائم و نشانه های اختلال خواب با توجه به نوع این اختلالات در افراد مختلف متفاوت می باشد. اما علائم کلی اختلالات خواب عبارتند از:

مشکل در به خواب رفتن یا خواب ماندن
ضعف و خستگی در طول روز
میل شدید به چرت زدن در طول روز
بدخلقی، زودرنجی و اضطراب
حواس‌پرتی و عدم تمرکز
افسردگی
کاهش یا افزایش وزن

محتوای اسلاید ۱۳

تنظیم ریتم شبانه روزی

ورزش، به ویژه تمرینات ایروبیک یا هوازی سطوح مواد شیمیایی تقویت کننده خلق و خو مانند سروتونین را افزایش می‌دهد که می‌تواند به تنظیم ساعت بیولوژیکی بدن که به نام ریتم شبانه روزی نیز شناخته می‌شود، کمک کند. سروتونین به ارسال سیگنال به بخش‌های مختلف مغز در زمان بیدار شدن یا به خواب رفتن کمک می‌کند.

مطالعه بیشتر