دانلود پاورپوینت و خلاصه فصل ۵ کتاب بهداشت روانی ساپینگتون

دانلود پاورپوینت و خلاصه فصل ۵ کتاب بهداشت روانی ساپینگتون
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
6,600 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت و خلاصه فصل ۵ کتاب بهداشت روانی ساپینگتون

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل امع ترین پاورپوینت و خلاصه فصل ۵ کتاب بهداشت روانی ساپینگتون ؛ ترجمه حمیدرضا حسین‌ شاهی‌‌ برواتی‌ با فرمت ppt در ۲۹ اسلاید قابل ویرایش می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

فهرست و عناوین پاورپوینت و خلاصه فصل ۵ کتاب بهداشت روانی ساپینگتون :

نشانگان انطباق عمومی

فشار روانی

تاثیرات نامطلوب فشار روانی

ویژگی های محرک تنش زا

پیش بینی پذیری

خود انگاره

فنون کنار آمدن

نظریه های مربوط به هیجان

نظریه جیمز – لانگه

نظریه کنن – بارد

نظریه تعاملی شاختر – سینگر

نظریه ارزیابی شناختی

آرامیدگی عمیق : فن مبتنی بر کاهش انگیختگی

برنامه های خویشتن داری برای کاهش پریشانی

بخشی از متن:

فصل پنجم

هر احساسی می خواهید داشته باشید : مهار واکنش های عاطفی در برابر موقعیت های تنش زا .ما غالبا در برابر عواطفمان احساس درماندگی می کنیم شاید درعین حال که می دانیم در امان هستیماحساس ترس بکنیم و یا آنکه در مواجه با تهدید های جزئی وحشت زده شویم شاید دریابیم که در هنگاممخالفت های جزئی و بی اهمیت با کسانی که دوستشان داریم شدیدا عصبانی می شویم . اندک انتقادی کهاز سوی یک فرد ناشناس متوجه ما می شود باعث تضعیف روحیه ما می گردد . ممکن است به خاطر گیرکردن در راه بندان از کوره در رویم و از اینکه در کارهای روزمره درندگی وجود داشته باشد ناشکیبا و عصبانی شویم .

احساسات ما غالبا حتی از نظر خودمان نیز غیر منطقی هستند . بنا به عقیده ی نظریه پردازان انسان گرا ، افراد برخوردار از کارکرد آرمانی مهر زندگی خود را به صورت هوشیار در دست دارند. اماآیا می توانیم احساس هایمان را مهار کنیم ؟ بسیاری از ما معتقد ایم که رویداد های خاصی به طور خودکارباعث ایجاد واکنش های عاطفی می شوند ، درست مثل آنکه تکمه دستگاهی را فشار داده باشم.

مطالعه بیشتر