جزوه اقتصاد کلان پیشرفته دکتر علی صادقین

جزوه اقتصاد کلان پیشرفته دکتر علی صادقین
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
8,800 تومان

توضیحات فایل:

جزوه اقتصاد کلان پیشرفته دکتر علی صادقین

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین جزوه اقتصاد کلان پیشرفته جهت دوره آمادگی آزمون گواهینامه های حرفه ای بازار سرمایه دکتر علی صادقین با فرمت pdf در ۱۱۰ صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

دانلود جزوه اقتصاد کلان پیشرفته دکتر علی صادقین

مقدمه:

در دنیای امروز مبادلات اقتصادی تابع عوامل و نیروهایی هستند که براحتی قابل کنترل و پیشبینی نیستند. در صورتی که کشوری دچار تورم شدید و یا کاهش سطح تولید و رکورد شود، سؤال اساسی این است که، چگونه باید مشکلات به وجود آورده را حل کرد و یا اینکه مهمترین ابزارهای اقتصادی برای ایجاد شرایط تثبیت اقتصادی چیست؟

برای مبارزه با مشکلات اقتصادی، تنظیم درآمد ملی و کنترل قیمتها، سیاستهای پولی و مالی، دو اهرم بسیار مهم هستند، که اگر آنها به طور صحیح و مفید استفاده شود، میتوانند در ثبات و توسعه اقتصادی بسیار سازنده باشند. حال به منظور بررسی دقیق تر سیاستهای پولی و مالی و نیز ابزارهای آنها، در ابتدا لازم است مختصری از متغیرهای کلان اقتصادی و عوامل مؤثر بر آنها توضیح داده شود.

۱- مدلهای تعیین درآمد ملی و ضرایب تکاثر کنیزی

مدلهای تعیین درآمد ملی کنیزی و مباحث مربوط به آن، ساده ترین مدلها و تحلیل های اقتصادی کلان را تشکیل میدهند. در این مدلها فرض میشود، ظرفیت بیکار تولید بسیار زیاد بوده و اقتصاد در شرایط رکود شدید به سر میبرد، بنابراین افزایش تقاضای کل، هیچگونه فشاری بر روی دستمزدها، قیمتها و نرخ بهره ایجاد نمیکند. با این اوصاف در مدلهای تعیین درآمد ملی این طور بحث میشود که هرگونه تغییر در تقاضای کل، فقط منجر به تغییر سطح تولید می شود و سطح تولید (عرضه) را تقاضا تعیین میکند و به همین دلیل این مدلها را، تحلیلهای بخش تقاضا می گویند.

مطالعه بیشتر