دانلود جزوه و تحقیق مباحث اساسی در روانشناسی ۱

دانلود جزوه و تحقیق مباحث اساسی در روانشناسی ۱
نوع فایل
pdf+word
حجم فایل
18mb
نویسنده
دسته بندی
100,000 تومان 8,500 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه و تحقیق مباحث اساسی در روانشناسی ۱

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جزوه و تحقیق مباحث اساسی در روانشناسی ۱ بهمراه تحقیق های این درس (منبع : زمینه روانشناسی هلیگارد) می باشد که با فرمت پی دی اف و ورد تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

بخشی از متن جزوه مباحث اساسی در روانشناسی ۱:

فصل سوم

رشد روانی رویکردهای اجتماعی- فرهنگی

رویکردهای اجتماعی و فرهنگی

• محیط: فیزیکی- روانی. دور و نزدیک
• هر چند پیاژه بر تعامل با محیط تأکید داشت، اما مقصود او از محیط همان محیط فیزیکی دور و بر کودک بود. چارچوب اجتماعی و فرهنگی که کودک در آن قرار گرفته، هیچ نقشی در نظریه پیاژه ندارد.
• بخش عمده چیزهایی که کودک در حال رشد باید بیاموزد، شیوه های ویژه و قراردادی نگرش محیط فرهنگی او به واقعیت است. مثل نقش ها،انتظارات
• بنا به این رویکرد کودک به عنوان تازه واردی به فرهنگ خاص در نظر گرفته می شود که با یادگیری نحوه نگاه کردن به واقعیت اجتماعی از دید آن فرهنگ سعی می کند، بومی شود.

دانلود جزوه و تحقیق مباحث اساسی در روانشناسی ۱

نظریه فرهنگی- اجتماعی ویگوتسگی

• ویگوتسکی معتقد بود که درک و مهارت اساساً از طریق مفهوم شاگردی (کارآموزی) گسترش می یابد: با یاری و راهنمایی افراد با اطلاع تر دنیای خود را در می یابیم و مهارت های جدیدی را کسب می کنیم.

• سطوح رشد شناختی:

۱- سطح رشد واقعی

۲- سطح رشد بالقوه

جزوه و تحقیق مباحث اساسی در روانشناسی ۱ ویرایش جدید

• از آنجاییکه زبان وسیله تبادل مفاهیم اجتماعی است، ویگوتسکی رشد زبان را در رشد شناختی دارای نقشی اساسی دانست. آکتساب زبان مهم ترین جنبه رشد کودک محسوب می شود. (کمک والدین هنگام انجام تکالیف)
• تفاوت خود محوری با گفتار خصوصی
• آنچه پیاژه آن را به عنوان گفتار خود محور تلقی می کرد، ویگوتسکی عنصر اساسی رشد تلقی می کرد. کودکان به منظور هدایت و جهت دادن به خودشان با خود حرف می زنند. این نوع خودآموزی، گفتار خصوصی نامیده می شود.

مطالعه بیشتر