دانلود کتاب باغبانی عمومی دکتر روح انگیز نادری با فرمت ppt

دانلود کتاب باغبانی عمومی دکتر روح انگیز نادری با فرمت ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
10mb
نویسنده
8,900 تومان

توضیحات فایل:

دانلود کتاب باغبانی عمومی دکتر روح انگیز نادری با فرمت ppt

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پاورپوینت باغبانی عمومی بر اساس کتاب باغبانی عمومی دکتر روح انگیز نادری انتشارات پیام نور جهت رشته کشاورزی و زراعت می باشد که با فرمت ppt در ۲۷۰ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین شده و هم اکنون آماده دانلود می باشد .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

فهرست مطالب کتاب باغبانی عمومی دکتر روح انگیز نادری :

هدف درس

جایگاه درس

فصل اول : تاریخچه

فصل دوم : گروه بندی گیاهان باغبانی

فصل سوم : گیاه افزایی (تکثیر)

فصل چهارم : محیط رشد

فصل پنجم : هورمونها و تنظیم کننده های رشد

فصل ششم: اصول هرس و تربیت

فصل هفتم: میوه کاری

فصل هشتم: سبزیکاری

فصل نهم : گل کاری, طراحی و گل آرایی

هدف درس :

باتوجه به افزایش جمعیت و اهمیت اقتصادی و ارزش غذائی محصولات باغی در سراسر دنیا دستیابی به محصولات با کمیت و کیفیت بالا ضروری به نظر می رسد ، که تمامی جوامع نگاه ویژه ای به این امر دارند و لذا دستیابی به خودکفائی در زمینه محصولات کشاورزی به خصوص باغبانی مستلزم بهره گیری از علوم پیشرفته روز دنیا در این زمینه می باشد ، در این مجال سعی بر این است مطالبی مختصر و مفید جهت استفاده دانشجویان عزیز ارائه گردد .

جایگاه درس :

درس باغبانی عمومی در اقتصاد کشاورزی به ارزش ۳ واحد جزء دروس تخصصی رشته اقتصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی میباشد.

فصل اول : تاریخچه

پیدایش باغبانی

انسان اولیه غذای خود را با ماهیگیری و شکار و استفاده از گیاهان وحشی تأمین می کرد. در آن دوران انسان به صورت گروههای کوچک یک یا چند خانواری در غارها و معمولاً در نزدیکی منابع مواد خوراکی می زیست و هر خانواده مسئول تهیه غذای خود بوده است. با تشکیل اجتماعات نسبتاً بزرگتر نیازها و در نتیجه وظایف و پیشه های خاص و جدیدی به وجود آمد که ایجاب می کرد گروهی از افراد به کارهایی مانند آموزشی و غیره پرداخته و برای غذای خود متکی به افراد دیگر اجتماع شوند. از این زمان انسان به فکر افتاد که ضمن تشکیل اجتماعات خود در نقاط مناسب غذای خود را نیز به جای جمع آوری تولید کند.

مطالعه بیشتر