فایل ورد کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات

فایل ورد کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات
نوع فایل
word
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
100,000 تومان 8,800 تومان

توضیحات فایل:

فایل ورد کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل فایل ورد کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات (تشریفات سفرهای رسمی و غیر رسمی ) دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران می باشد که با فرمت word در ۷۳ صفحه مفید و ارزنده تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات به دنبال پاسخگویی به سئوالات و مسایل زیر است:

  • آیا تشریفات، تجملات است؟
  • قانون طلایی تشریفات بر چه مفهومی تاکید دارد؟
  • شش اصل نقره ای تشریفات چیست؟
  • مدل کاربردی تشریفات چه عناصری دارد؟
  • چه عواملی جلسات تصمیم سازی را اثربخش می کند؟
  • فنون طلایی برگزاری نمایشگاه کدامند؟
  • نحوه مصافحه و معرفی در جلسات رسمی چگونه است؟
  • در ضیافتهای ملی و بین المللی باید به چه نکاتی توجه نمود؟
  • نکات قابل توجه برای حضور در جلسات و ملاقاتها کدام است؟
  • پوشش مناسب برای حضور در نشست های رسمی کدام است ؟
  • آداب و تشریفات پسندیده در مراودات بین المللی – تجاری کدام است؟

فهرست مطالب دانلود فایل ورد کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات:

پیشگفتار

مقدمه

فصل اول: کلیات تشریفات

  • ریشه لغت تشریفات
  • تعریف تشریفات، تشریفات چیست؟
  • تعریف جامع از تشریفات
  • تعریف رفتار یا نزاکت
  • مشخصه های تشریفات
  • ضرورت تشریفات
  • ویژگی‌های تشریفات
  • آیین مهمان داری
  • تشریفات فرایند ارتباط غیر کلامی است
  • جایگاه آداب و رسوم و معتقدات ملی در تشریفات
  • عواقب عدم رعایت تشریفات

فصل دوم : اصول و قوانین طلایی تشریفات

  • قانون طلایی تشریفات
  • اصول طلایی تشریفات (اصول راهبردی تشریفات)
  • اصول نقره ای تشریفات(اصول کاربردی تشریفات)

فصل سوم: مراحل مدیریت تشریفات

  • مرحله برنامه ریزی
  • مرحله اجرایی
  • مرحله ارزیابی

فصل چهارم: مراحل  اجرایی تشریفات

  • استقبال
  • حمل و نقل
  • اسکان
  • پذیرایی
  • بدرقه

فصل پنجم: آداب و  تشریفات پسندیده در جلسات رسمی و مجامع بین المللی

  • پوشش رسمی
  • آداب و تشریفات پسندیده در مراودات بین المللی – تجاری
  • نکات قابل توجه  برای حضور در جلسات و ملاقاتهای رسمی
  • نحوه مصافحه(دست دادن به هم) و معرفی در جلسات و ملاقتهای ملی و بین المللی
  • نکات قابل توجه در ضیافتهای ملی و بین المللی

فصل ششم :اصول رفتاری در تشریفات

  • چگونگی وضع ظاهری
  • چگونگی رفتار در معابر عمومی
  • نحوه معرفی و آشنایی
  • مهارت های رفتاری

فصل هفتم:اصول معمول در برگزاری میهمانی‌ها

  • انتخاب مناسبت برای برگزاری میهمانی
  • تهیه فهرست میهمانان
  • انتخاب نوع پذیرایی
  • انتخاب محل مناسب برای پذیرایی
  • تهیه کارت دعوت و رعایت اصول لازم در تهیه و ارسال دعوت نامه
  • تنظیم فهرست غذا
  • چگونگی پذیرش، استقبال و هدایت میهمانان
  • نحوه خداحافظی و بدرقه میهمانان

فصل هشتم :تقسیم بندی میهمانی‌ها

  • میهمانی های روز
  • میهمانی بعد از ظهر و شب
  • میهمانی چای
  • میهمانی هفتگی یا ماهیانه
  • میهمانی شام
  • برگزاری میهمانی شام رسمی به صورت بوفه

فصل نهم :انواع پذیرایی ها

  • پذیرایی به طریق بوفه ایستاده‌
  • پذیرایی به طریق نشسته
  • پذیرایی به صورت ترکیبی از بوفه و نشسته

فصل دهم:اصول معمول جهت شرکت در میهمانی‌ها

  • پاسخ به دعوت نامه‌ها
  • معرفی خود به میزبان و آشنایی با سایر میهمانان
  • خداحافظی از میزبان
  • لباس مناسب
  • اولویت دادن به میهمانی های روز ملی

فصل یازدهم:رعایت چند اصل مهم تشریفاتی

  • آداب تماس تلفنی
  • آداب دست دادن
  • کارت ویزیت
  • ویژگی های مطلوب کارت ویزیت
  • رعایت تقدم بانوان
  • چگونگی نصب عکس مقامات رسمی و قواعد حاکم بر آن
  • آداب استفاده از اتومبیل در تشریفات
  • آداب پرچم رسمی
  • نصب پرچم بر روی وسائل نقلیه
  • موارد استفاده از پرچم اتومبیل در نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج
  • آیین استفاده از پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم هیأت های میهمان جمهوری اسلامی ایران

فصل دوازدهم: مبادله هدیه( دادن هدایا)

  • اصولی که در هدیه دادن و هدیه گرفتن باید رعایت نمود

فصل سیزدهم: ضرورت تهیه شرح حال(رزومه)

  • نکاتی قابل توجه در تهیه شرح حال (رزومه)
  • محتویات اصولی یک CV

مطالعه بیشتر