دانلود جزوه درس مهندسی بافت دانشگاه تهران بهمراه نمونه سوالات

دانلود جزوه درس مهندسی بافت دانشگاه تهران بهمراه نمونه سوالات
نوع فایل
pdf
حجم فایل
18mb
نویسنده
دسته بندی
70,000 تومان 5,900 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه درس مهندسی بافت دانشگاه تهران بهمراه نمونه سوالات

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جزوه درس مهندسی بافت دانشگاه تهران بهمراه نمونه سوالات می باشد که با فرمت پی دی اف تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

جزوه درس مهندسی بافت دانشگاه تهران بهمراه نمونه سوالات:

بافت Tissue:

مجموعه ای از سلولها در یک موجود پرسلولی است که دارای عملکرد و نقش اختصاصی به منظور انجام یک هدف خاص هستند. اساس همه بافتها را سلول ها و ماده خارج سلولی تشکیل میدهد که به صورت واحدهای جداگانه وجود ندارند، بلکه در ارتباط با یکدیگراند و در تشکیل اعضا و دستگاه های مختلف دخالت دارند.
بافت در یک جهت تمایز خاص هدایت میشود.
با بهره گیری از علوم مختلف یک بافت را میسازند تقلید.

پارانشیم ارگان بافت:

بخشی از ساختار بافتی هر عضو بدن از سلولهایی تشکیل شده که مسئول عملکرد اصلی آن هستند.

بستر یا استروما:

بخشی از ساختار بافتی هر عضو بدن که وظیفه پشتیبانی و مکانیکی آن بر عضو را بر عهده دارد.
بافتشناسی: شاخه ای از علوم تشریح آناتومی–کالبدشناسی است که به مطالعه بافتهای جانوری به ویژه بافتهای بدن انسان و نحوه آرایش و قرارگیری آنها در کنار هم به منظور تشکیل اندامها میپردازد. در واقع واژه بافت شناسی مترادف با کالبدشناسی میکروسکوپی است و نه تنها مطالعه ساختار میکروسکوپی بافت و سلولها را مد نظر دارد، بلکه کارکرد آنها را نیز مورد بررسی قرار میدهد.

تاریخچه و اصول مهندسی بافت:

مهندسی بافت بعنوان یک علم دانشگاهی فرصت بینظیری را برای پیشرفت و بهبودی روش های درمانی جهت درمان بیماری های مادرزادی و اکتسابی فراهم کرده است.

اولین گزارش ها در زمینه مهندسی بافت در سال ۱۹۳۳ اعلام شده است.

طی این گزارش یک سری سلول های توموری به منظور جلوگیری از هجوم سیستم ایمنی درون یک غشا گذاشته شد و به یک خوک پیوند گردید. اما دوران جدید مهندسی بافت در اوایل دهه ی ۱۹۸۰ با استفاده کلینیکی از جایگزین های پوست آغاز شد…

مطالعه بیشتر