دانلود جزوه باغبانی عمومی دانشگاه تهران

دانلود جزوه باغبانی عمومی دانشگاه تهران
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
15,000 تومان 9,800 تومان

کاربران گرامی ،محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین جزوه باغبانی عمومی بخش سبزی کاری دانشگاه تهران می باشد که با فرمت پی دی اف در ۱۹ صفحه تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.

فهرست و عناوین دانلود جزوه باغبانی عمومی دانشگاه تهران:

پیشینه و گروه بندی سبزی ها

مقدمه

سیستم های گروه بندی سبزی ها

تازه خوری – Fresh در مقابل فرآوری Processed

گروه بندی دمایی سبزی ها

سبزی های فصل خنک

سبزی های فصل گرم

گروه بندی سبزی ها بر اساس مصرف، گیاه شناسی یا ترکیبی از هر دو

گروه بندی بر اساس اندام خوراکی

گروه بندی سبزی ها بر اساس تحمل به شوری

گروه بندی سبزی ها بر اساس تحمل به اسیدیته خاک

گروه بندی بر اساس عمق ریشه در خاک

نشاکاری سبزی ها

نکاتی در مورد تولید نشا

تاثیر سینی روی رشد نشا

بستر کاشت

بذرکاری Seeding سینی های نشا

کیفیت آب

آبیاری Watering نشاها

کوددهی Fertility

کنترل ارتفاع نشا

نشاهای پیوندی Grafted transplants

مقاوم کردن Hardening نشاهای توپی

کوددهی و تغذیه معدنی سبزی ها

خاک مناسب پرورش سبزی ها

آزمون خاک Soil testing

فرمول های کودی

روش های کاربرد کودها

بررسی وضعیت تغذیه گیاه در مزرعه

آنالیز بافت گیاه

آبیاری سبزی ها

….

پیشینه و گروه بندی سبزی ها

مقدمه

سبزی ها بخاطر اثرات سلامتی بخش، در رژیم غذایی جوامع بشری از جایگاه ویژه ای برخوردارند. به عبارت ساده، علم نوین سبزی کاری به پرورش گیاهان علفی برای تغذیه بشر و رفع نیازهای تغذیه ای آنها می پردازد. با رشد جمعیت دنیا، تقاضا برای مصرف سبزی ها نیز در حال افزایش است. علم پرورش سبزی Vegetable science ( یا سبزی کاری ) Olericulture  یکی از علوم مهم در حوضه کشاورزی بشمار می آید…

مطالعه بیشتر