پاورپوینت نظریه روابط انسانی در مدیریت (۴۰ اسلاید)

پاورپوینت نظریه روابط انسانی در مدیریت (۴۰ اسلاید)
نوع فایل
ppt
حجم فایل
5mb
نویسنده
دسته بندی
20,000 تومان 12,000 تومان

کاربران گرامی ،محتوای این پست شامل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین فایل پاورپوینت نظریه روابط انسانی در مدیریت می باشد که با فرمت ppt در ۴۰ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.

فهرست پاورپوینت نظریه روابط انسانی در مدیریت (۴۰ اسلاید):

مقدمه

تقسیم بندی نظریات

تئوری آرجریس

تئوری داگلاس مک گریگور

تئوری آلتون مایو

تئوری آبراهام مازلو

نتیجه گیری

منابع

مقدمه

تئوری نئوکلاسیک پس از سال ۱۹۲۰ مقارن با رکود اقتصاد جهانی شکل گرفت.

محور عمده این دیدگاه توجه به عوامل انسانی در محیط کار است.

این دیدگاه براین باور استوار است که انسان ها اجتماعی خودشکوفا هستند. فرد در محیط کار در جستجوی ارضای روابط اجتماعی است،به فشار گروهی پاسخ  می دهد و خواهان خودشکوفایی است.

برخلاف تئوری کلاسیک که به کارگران بعنوان عامل اقتصادی اشاره دارد این مکتب عنوان می نماید که افراد بجای فکرکردن درباره نیازهای اقتصادی بیشتر در اندیشه روابط انسانی هستند. عواملی چون تعامل گروهی،مشارکت و ارتباطات موثر بر میزان بهره وری و کارایی تاثیر بسزایی دارند.

این تئوری بر پایه کلاسیک بنا شده با این تفاوت که نظریه کلاسیک اصلاح شده و توسعه یافته است.

نظریات نئوکلاسیک‎ ها در راستای رفع نقص نظریات کلاسیک می باشد. در نظریات این دوره توجه به عامل انسانی در مدیریت شکل گرفت. دیدگاه‎ های زیر از تفکر نئوکلاسیک تاثیر گرفتند.

پیدایش اداره ‎ی کارکنان: در این دوره ادارتی شکل گرفتند که برای رفاه کارکنان، بهبود شرایط کار، مسکن، مراقبت‎های بهداشتی و  تفریحی فعالیت می کردند.

پیدایش روانشناسی صنعتی: روش های انتخاب افراد، آموزش آنان، طرح ریزی شغل ، ایجاد انگیزش و سنجش روایی و پایایی آزمون ها محصول روانشناسی صنعتی می باشد.

حمایت از کارکنان: تشکیل اتحادیه ‎های کارگری حمایت از حقوق کارگران از دست آوردهای این دوره می باشد.

مطالعات هاثورن: با کشف جوابهای متناقض در این مطالعه از التون مایو برای حل این مساله دعوت به عمل آمد. مطالعات هاثورن توجه به عوامل اجتماعی، روحیه ‎ی گروهی، نقش گروه‎ های غیر رسمی را در کارایی افراد بیان نمود.

مطالعه بیشتر