کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت درس روانشناسی تربیتی با موضوع کاربرد روانشناسی تربیتی در اختلال یادگیری می باشد که با فرمت ppt در ۱۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.
فهرست:
اختلال یادگیری چیست؟
عمده ترین ویژگی های اختلال یادگیری در دانش آموزان شامل
انواع اختلالات یادگیری
عوامل مؤثر بر بروز اختلالات یادگیری
تشخیص اختلال یادگیری
شیوه درمان اختلالات یادگیری
آیا اختلال یادگیری در کودکان قابل درمان است؟
کاربرد روانشناسی تربیتی در آموزش
اهمیت روانشناسی تربیتی
نقش روانشناسی تربیتی در فرآیندهای مختلف
منابع
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای دانلود پاورپوینت با موضوع کاربرد روانشناسی تربیتی در اختلال یادگیری ppt، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید ۳
اختلال یادگیری چیست؟
اختلال یادگیری یک اختلال(بیماری) عصبی است که بر توانایی مغز برای ارسال، دریافت و پردازش اطلاعات تأثیر میگذارد.
اختلال یادگیری هم در کودکان و هم در بزرگسالان اتفاق می افتد اما علائم آن متفاوت هست .
در اینجا ما اختلال یادگیری در کودکان رو برسی میکنیم :
کودک مبتلا به ناتوانی یادگیری در خواندن، نوشتن، صحبت کردن، گوش دادن، درک مفاهیم ریاضی و درک عمومی مشکل دارد. این موضوع سبب بروز مشکل در یادگیری اطلاعات و مهارتهای جدید در افراد مبتلا به این بیماری میشود.به طور کلی تعریف دقیق اختلال یادگیری به این شرح است :” ناتوانی یادگیری به معنای اختلال در یک یا چند فرآیند روانشناختی اساسی است که در درک یا استفاده از زبان، گفتار یا نوشتار دخیل بوده و ممکن است خود را در توانایی گوش دادن، صحبت کردن، خواندن، املا یا انجام محاسبات ریاضی نشان دهد.”
محتوای اسلاید ۱۲
به طور خلاصه می توان گفت که روانشناسان تربیتی با کودکان کار میکنند تا در درجه اول متوجه شوند که کودکان چگونه اطلاعات را یاد میگیرند و آنها را پردازش میکنند تا بتوانند روشهایی برای بهبود عملکرد کودکان ارائه دهند و در درجه بعدی با توجه به مسائل عاطفی، رفتاری، انگیزه و… نقش آنها را در یادگیری کودکان مورد بررسی قرار میدهند.
هر شخص دارای ویژگیهای منحصر به فردی است و این ویژگیها در میزان یادگیری و انگیزه او در آموزش نقش مهمی ایفا میکند. در نتیجه تواناییها و چالشهایی که افراد در یادگیری دارند با یکدیگر متفاوت است. نقش روانشناسات تربیتی در مدارس بررسی شیوههای آموزش معلمان و نحوه یادگیری دانش آموزن است، زیرا تخصص آنها تحقیق در مورد یادگیری و آموزش میباشد