کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت نظریه شخصیت اریک فروم می باشد که با فرمت ppt در ۱۷ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.
دانلود جامع ترین پاورپوینت نظریه شخصیت اریک فروم در ۱۷ اسلاید قابل ویرایش
توضیحات کامل و جامع نظریه ی شخصیت اریک فروم
منبع: کتاب نظریه های شخصیت شولتز. نویسنده دوان پی. شولتز و سیدنی الن
مناسب جهت تدریس اساتید محترم و ارائه کلاسی دانشجویان عزیز رشته ی روانشناسی، علوم تربیتی و رشته های مرتبط
فهرست:
نظریه ی اریک فروم
آزادی یا امنیت
رشد شخصیت در کودکی
نیازهای روانشناختی اساسی (نیاز به ارتباط، نیاز به ریشه دار بودن، نیاز به هویت، نیاز به معیار جهت یابی، نیاز به برانگیختگی و تحریک)
تیپ های شخصیت ثمربخش و بی ثمر
جهتگیریهای بیثمر (گیرنده، بهره کش، محتکر، بازاری)
جهتگیری ثمربخش
جهت گیری مرده گرا و زنده گرا
جهت گیری مال پرست و هستی گرا
ارزیابی نظریه ی اریک فروم
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای دانلود پاورپوینت، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید ۲
آزادی یا امنیت
عنوان اولین کتاب فروم، “گریز از آزادی” دیدگاه او را درباره وضعیت انسان نشان می دهد.
هرچه افراد آزادی بیشتری به دست آوردند، احساس تنهایی و بیگانگی بیشتری کردند. برعکس هر چه افراد آزادی کمتری داشتند احساس تعلق پذیری و امنیت آنها بیشتر بود فروم معتقد بود افراد در قرن اخیر، بیشتر از هر دوران دیگری به آزادی دست یافتند و با این حال از افراد قرنهای گذشته احساس تنهایی بیگانگی و پوچی بیشتری دارند.
مکانیزم های گریز روانی:
خودکامگی
ویرانگری
پیروی بی اراده
محتوای اسلاید ۱۷
ارزیابی نظریه اریک فروم
نظریه پردازان روانکاو نظام های خود را بر مبنای اطلاعات بالینی استوار کردند که آنها را از بیماران خود به دست آورده بودند در مقابل فروم درباره روش های ارزیابی خود مطالب چندانی ننوشت. به مشاهدات روانکاوی خود اشاره میکرد ولی یافته های تحلیلی یا موردپژوهی های خاصی را ارائه نداد. فروم از نوع تداعی آزاد استفاده می کرد و تحلیل رویا را ابزار درمانی مهمی دانست. با این حال نظریه عموم این است که یافته های فروم بر مبنای نتیجهگیریها و هدفهایی استوار بود که آنها را از برداشت خود از رویدادهای تاریخی، اجتماعی و فرهنگی به دست آورده بود. با اینکه فروم از فنون خودسنجی استفاده نکرد ولی برای ارزیابی تیپ شخصیت مرده گرا پرسشنامهای تعبیری ابداع کرد.