پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج تحت تنش دمای پایین

نوع فایل
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
1,000 تومان

توضیحات فایل:

پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج تحت تنش دمای پایین

کاربران ارجمند و دانش پژوهان گرامی در این قسمت تحقیق پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج تحت تنش دمای پایین در قالب pdf و در ۱۳ صفحه با کیفیت خوب آماده دانلود شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

Related image

شرحی مختصر از تحقیق:

تنش دمای پایین یکی از عوامل محیطی مهم محدود کننده در توسعه کشت و تولید مرکبات است در این پژوهش تاثیر دمای پایین بر شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیک نارنگی بر روی پایه سیترنج(نهال دوساله)در شرایط کنترل شده بررسی میگردد.

آزمـایش بـه صورت طرح کاملاً تصادفی با اعمال تیمار دماهـای پـایین (۶ ،-۳ ،-۰ ،۳ ،۶ و ۹ درجـه سـانتیگراد) و شـاهد (۲±۲۵ درجه سانتیگراد) اجرا شد. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که کمترین مقـدار کلروفیـل کـل (۵۱۳/۱ میلـیگـرم در
گرم وزن تازه برگ)، رنگ سبز(۲۵/۶۱ (%و محتوی آب برگ (۵۵/۳۳ %وزن تازه برگ) در تیمار دمـایی ۶ -درجـه سانتیگراد به دست آمد. بیشـترین مقـدار پـرولین (۴۸ میلـیگـرم در گـرم وزن تـازه بـرگ) در دمـای ۳ -و حـداکثر کربوهیدرات (۳/۵۵ میلیگرم در گرم وزن تازه برگ) نیز در صفر درجه سانتیگراد حاصـل شـد. همچنـین، بیشـترین مقدار آبگزیدگی (۵۱ تا ۷۵ %)و نشـت یـونی (۶۶/۷۵%)در دمـای ۶ -درجـه بـود.

 

پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج تحت تنش دمای پایین

برای پرداخت از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.لازم به

توضیح میباشد که کارتهای بانک ملی تراکنش های زیر ۵۰۰۰ تومان را انجام

نمیدهند از این رو برای خرید فایل های زیر مبلغ فوق لطفا از کارتهای سایر بانکها استفاده نمایید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک

نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد. در صورت بروز هر

مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در

تماس باشید.

 

مطالعه بیشتر