توضیحات فایل:
دانلود نقشه های GIS حوزه آبخیز شهر چای ارومیه
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود فایل نقشه های GIS حوزه آبخیز شهر چای ارومیه در قالب فایل شیپ آماده دانلود شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
شرح مختصر دانلود نقشه های GIS حوزه آبخیز شهر چای ارومیه
شهر چای رودی با امتداد شمال شرقی- جنوب غربی است که پس از گذر از وسط شهر ارومیه که هماکنون بصورت دو طرفه فضای سبز میباشد و سیراب نمودن کشتزارها و باغات شهرستان در نهایت وارد دریاچه ارومیه میشود. نامهای دیگر بردهرود، شهرچای، برده، بکشلو چای و ارومیه رود و سنگسرخ است.
این رود از کوه کان کبوتر به ارتفاع ۳۲۷۱ متر از کوههای کردستان سرچشمه میگیرد و رشتهای از کوههای مرزی ترکیه نیز به آن افزوده شده، پس از کندن درهای برای خود در بلندیهای یادشده وارد بَرده سور شده و از آن گذشته، پس از دریافت رگههایی چند در طول مسیر خود و آبیاری زمینهای مسیر خود به روستای بند نزدیکی شهر ارومیه میرسد. در اینجا بخشی از آن برای تأمین آب آشامیدنی شهرستان ارومیه منشعب شده مابقی پس از آبیاری باغها و زمینهای کشاورزی از نزدیک شهر ارومیه میگذرد و به همین مناسب شهرچای (شهررود) نامیده شده است و سپس در جنوب محلی به نام دماغهٔ حصار وارد دریاچه ارومیه میگردد.
مساحت حوضه آبریز رودخانه شهرچای در محل بند ۳۹۶ کیلومتر مربع و میانگین سالیانه آب این رودخانه در محل بند پس از انشعاب آب آشامیدنی به ۱۶۸ میلیون متر مکعب میرسد. از آب رودخانهٔ برده رود در طول مسیر خود در حدود ۹۱۱ روستا و آبادی استفاده میکنند. مسیر رودخانهٔ بردهرود در محل معروف بند یکی از گردشگاههای مردم ارومیه است.
نقشه های موجود در این فایل
– مرز حوزه آبخیز
– نقشه مدل رقومی ارتفاعی حوزه (DEM)
– نقشه شیب حوزه
– نقشه جهت حوزه
– نقشه شیب حوزه به درصد
– نقشه شیب حوزه به درصد
– نقشه Hillshade
– نقشه آبراه ها
– نقشه جاده های موجود داخل حوزه
– نقاط روستا های موجود داخل حوزه
– نقاط باران سنجی موجود داخل حوزه
– خطوط توپوگرافی
– نقاط ایستگاه های کیلماتولوژی
– نقشه محدوده سد شهر چای