پروژه خوردگی میکروبیولوژی و نحوه کنترل آن

پروژه خوردگی میکروبیولوژی و نحوه کنترل آن
نوع فایل
word
نویسنده
تاریخ انتشار
۲۰ مرداد ۱۳۹۶
دسته بندی
تعداد بازدید
756 بازدید
۳,۰۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید

 توضیحات فایل:

پروژه خوردگی میکروبیولوژی و نحوه کنترل آن

کاربران گرامی و دانش پژوهان ارجمند این فایل حاوی پروژه خوردگی میکروبیولوژی و نحوه کنترل آن در قالب ورد و در ۲۲ صفحه آماده دانلود شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده مینمایید.در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

پروژه مهندسی شمی-پروژه خوردگی میکروبیولوژی و نحوه کنترل آن

فعالیت و زندگی میکروبی بر فرآیند بسیاری از صنایع موثر می باشند. برای مثال، باکتری زوگلوئل در لجن فعال شده و در تصفیه خانه های پساب، سود رسانند. آنها لجن (لرد) پلی ساکاریدها را می سازند که به دیگر باکتریها یاری گوارش مواد آلی را می دهد وگرنه این مواد آلی وارد جریان آب دریافت کننده پساب شده و باعث آلودگی می گردند. برعکس، میکروارگانیزمهایی هستند که در آب دستگاه خنک کن وجود دارند که می توانند اثرات بدی بر بازده بهره برداری از طریق خوردگی و رسوبدهی ایجاد نمایند…

در این بخش مشکلات ناشی از میکروارگانیزمها در مورد خوردگی آهن مورد بحث قرار خواهند گرفت. و از آنجا که آب برجهای خنک کن شرایط مناسبی برای رشد این موجودات می باشند دردسرها و اشکالات ناشی از آنها و روشهای به کار رفته جهت کنترل آنها نیز بیان خواهد شد.

در صورت تمایل میتوانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری نمایید به محض اتمام فرایند پرداخت شما میتوانید فایل را دانلود نمایید و جهت اطمینان از دریافت فایل یک لینک دانلود نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

فهرست مطالب:

مقدمه. ۱

میکروارگانیزمهای آب خنک کن.. ۱

جلبکها. ۲

قارچها. ۳

باکتریها. ۴

باکتریهای اکسید کننده آهن.. ۸

باکتریهای ایجاد کننده لرد. ۹

باکتریهای ایجاد کننده اسید.. ۱۰

الف: باکتریهای ایجاد کننده اسید سولفوریک….. ۱۰

ب: خوردگی ناشی از ایجاد اسیدهای آلی… ۱۱

باکتریهای احیاء کننده سولفات…. ۱۲

سایر باکتریها. ۱۵

حد مجاز میکروارگانیزمها برای سیستمهای مختلف…. ۱۶

خوردگی بیولوژیکی آلومینیوم. ۱۹

خوردگی بیولوژیکی مس….. ۲۰

پوسیدگی چوب…. ۲۰

یورش بیولوژیکی… ۲۰

یورش شیمیایی… ۲۲

حملات فیزیکی و سایر عوامل دیگر. ۲۳

خلاصه ای از فعالیت انواع میکروارگانیزمها. ۲۳

نحوه کنترل خوردگی میکروبی… ۲۵

افزودن به سبد خرید

مطالعه بیشتر

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.