توضیحات فایل:
پروژه مدل سازی معادلات ساختاری عوامل موثر بر پرسه زنی اینترنتی در این پست پروژه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد ( M.A) گرایش منابع انسانی با موضوع مدل سازی معادلات ساختاری عوامل موثر بر پرسه زنی اینترنتی (مطالعه موردی: وزارت صنعت و معدن و تجارت) با فرمت word – قابل ویرایش در ۱۵۲ صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.
چکیده
امروزه در اکثر سازمانها خصوصا سازمانهایی که مشتری محور نیستند و علیالخصوص ارگانهای دولتی که کارکنان اوقات بیکاری بیشتری در اختیار دارند پدیدهای به نام سایبرلوفیگ موج میزند.کارکنانی که به ظاهر پشت میز کار خود نشستهاند و مشغول کار با رایانهها هستند در واقع در دنیای اینترنت مشغول گشت و گذار بوده و گاه حتی خرید میکنند، بصورت آنلاین بازیمیکنند، فیلم، عکس و یا موسیقی دانلود میکنند و یا ممکن است در حال گفتگو از طریق ایمیل با دوستان خود باشند.عدهای با این پدیده برخورد میکنند و سعی در حذف کامل آن دارند در حالی که عده ای نیز به فوایدی چند از این پدیده معتقدند و اعتقاد دارند که به جای حذف کامل سایبرلوفینگ از ادارت میتوان آن را در جهت صحیح هدایت کرد بنحوی که حتی باعث بروز پیامدهای مثبتی نیز شود.
کلید واژه ها:سایبرلوفینگ،گرایشات رفتاری
فهرست :۱-۱- مقدمه. ۳۱-۲- بیان مساله تحقیق.. ۴۱-۳- سابقه موضوع. ۶۱-۴- ضرورت تحقیق.. ۱۱۱-۵- هدف های تحقیق.. ۱۲۱-۶- فرضیه ها یا سوال های تحقیق.. ۱۲۱-۷- روش تحقیق.. ۱۳۱-۸- روش و ابزار جمع آوری اطلاعات… ۱۳۲-۲-۱- تعریف متفرقه وبگری… ۱۸۲-۲-۳- طبقه بندی های وبگردی… ۲۰۲-۲-۴- عوامل ایجاد کننده سایبرلوفینگ…. ۲۰۲-۲-۵- وبگردی و عملکرد سازمانی… ۲۳۲-۳- سایتهایی که پرسهزنان اینترنتی را جذب میکند.. ۲۵۲-۴- خسارتهای پرسهزنی اینترنتی به سازمانها۲۵۲-۴-۱- خسارت پرسهزنی اینترنتی به بهرهوری… ۲۶۲-۵- علل شخصی گرایش کارکنان به پرسهزنی اینترنتی… ۲۶۲-۶- راههای جلوگیری از بروز پدیده پرسهزنی اینترنتی… ۲۷۲-۷- اینترنت… ۲۸۲-۱-۹- استفاده از اینترنت در محل کار۲۹۲-۶-۱- اعتیاد به اینترنت… ۳۰۲-۷- فعالیتهای سایبرلوفینگ…. ۳۱۲-۸- نگرش های منفی نسبت به سایبرلوفینگ…. ۳۴……….