کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد ppt

کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
8,900 تومان

توضیحات فایل:

کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد ppt

کاربران گرامی ،در این بخش پاورپوینت فصل اول ،سوم ،هفتم، هشتم و نهم کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد در ۸۲ اسلاید قابل ویرایش اماده دانلود گردیده است که پس از پرداخت آنلاین می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۵۰

انواع یادگیری

  • خوگیری : ساده ترین نوع خوگیری: می آموزیم که از محرکی آشنا غافل باشیم، بی آنکه پیامهای ناگواری داشته باشد.مثل تیک تاک ساعت
  • شرطی شدن سنتی: می آموزیم که واقعه ای به دنبال واقعه دیگری رخ میدهد .مثلا کودک با دیدن پستان مادر خود، مزه شیر را می چشد.
  • شرطی شدن فعال: یاد می گیریم پاسخ خاصی بدهیم، نتیجه خاصی خواهد داشت.مثال : کودک خورد سال می آموزد اگر خواهر خود را بزند، والدینش با او قهر میکنن.
  • یادگیری مختلط: چیزی بیش از تشکیل تداعی و برقراری ارتباط میان دو واقعه است.مثال:شیوه ای که برای حل مشکلات اتخاذ می کنیم و یا نقشه ای را که از محیط خود در ذهن طرح می کنیم.

**نکته:بخش اعظم یادگیری و اطلاعات در زمینه شرطی سازی_رفتارگرایان

_محرک_پاسخ(SR)

رفتار گرایان:

محرک پاسخ(مهمترین شاخه رفتارگرایی) SR.تاکید آنها بر محرکها و پاسخهای خارجی بود.چراکه در رفتار گرایی این اصل عام حاکم است که رفتار را بر اساس علل بیرونی نیز می توان فهمید تا بر اساس علل دهنی و روانی و معتقدند که روابط ساده ای از نوع شرطی سازی سنتی یا فعال ، پایه های اساسی هر نوع یادگیری است. قوانین یادگیری همواره قوانین وا حدی است و به اینکه دقیقا چه چیزی آموخته می شود و دقیقا چه کسی می آموزد هیچ وابستگی ندارد.

محتوای اسلاید ۸۰

انواع استدلال:

۱-استدلال قیاسی:

الف) قواعد منطق: قویترین استدلال اعتبار قیاسی که معتقد بودند اگر مقدمات درست باشد، ناممکن است که نتیجه غلط باشد.

ب) محتوا: صرفا در مورد صورت منطقی گزاره هاست.

۲-استدلال استقرایی:

الف) قواعد منطق

ب) کشافه

سطوح زبان

کارکرد زبان دو جنبه دارد:

۱ -تولید

۲- درک زبان

تولید : نخست در قالب یک گزاره می اندیشیم، سپس آن فکر را به نوعی جمله تبدیل می کنیم و سرانجام اصواتی خلق  میکنیم که بیان کننده جمله است.

درک : نخست اصوات را می شنویم ، از شکل صوتی پی به معنای واژه می بریم.

مطالعه بیشتر