دانلود پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری جلد اول دکتر رضا شباهنگ فصل هفتم

دانلود پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری جلد اول دکتر رضا شباهنگ فصل هفتم
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,500 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری جلد اول دکتر رضا شباهنگ فصل هفتم

دانشجویان و کاربران گرامی ، در این بخش پاورپوینت فصل هفتم : وجه نقد ، سرمایه و سود کتاب تئوری حسابداری جلد اول دکتر رضا شباهنگ با فرمت ppt در ۳۱ اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.

دانلود پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری جلد اول دکتر رضا شباهنگ فصل هفتم

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۱۵

اجزای گردش وجوه نقد

۱ صورت دریافتها و پرداخت های عملیاتی

۲ صورت فعالیتهای تامین مالی

۳ صورت فعالیت های سرمایه گذاری

گردش وجوه نقد به شکل امروزی مورد انتقاداتی است.

مثلا بهره پرداختی یا سود سهام دریافتی به جای اینکه در فعالیت های عملیاتی طبقه بندی شود باید در فعالیتهای سرمایه گذاری لحاظ شود  . یا در مورد وجه نقد اختلاف نظر وجود  دارد.هیات استاندارهای حسابداری وجه نقد به سرمایه گذاری های کوتاه مدت با نقدینگی بسیار بالا حداکثر تاسررسید سه ماهه اطلاق شود.

انجمن حسابداری خبره کانادا سرمایه گذاری کوتاه مدت منهای دیون کوتاه مدت

محتوای اسلاید ۳۰

خلاصه

بر اساس بیانیه هیات استانداردهای حسابداری مالی ، هدف اولیه حسابداری تامین اطلاعات سودمند برای سرمایه گذاران واعتبار دهندگان است. به نحوی که اان را در ارزیابی مبلغ ، زمان بندی و ابهام در مورد گردش وجوه نقد آتی یاری دهد.براساس استانداردهای حسابداری ، تهیه و گزارش صورت گردش وجوه نقد الزامی است. بر مبنای بیانیه شماره ۹۵ هیات استانداردهای حسابداری مالی آمریکا، این صورت به ۳ بخش طبقه بندی میشود: عملیات، سرمایه گذاری ها و تامین مالی

سود به عنوان مبلغ مازاد پس از حفظ رفاه ثروت یا سرمایه تعریف میشود.

مفهوم حفظ سرمایه مستلزم ارزشیابی کل دارایی ها یا دارایی ها و بدهی های مشخص در اول و آخر هر یک از دوره های مالی است.رویکرد حفظ سرمایه برای اندازه گیری سود ، مزایای متعددی دارد اما ایراد عملی آن این است که مربوط ترین معیار سرمایه یعنی ارزش کل واحد انتفاعی در بازار.تنها برای شرکتهای سهامی عام فعال در بورس در دسترس است. مشکل دیگر این روش این است که اطلاعات مبسوط درباره فعالیت های عملیاتی مشخص واحد انتفاعی ارائه نمیشود.

مطالعه بیشتر