خلاصه کتاب میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد

خلاصه کتاب میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
6,900 تومان

توضیحات فایل:

خلاصه کتاب میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد

کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه پاورپوینت و خلاصه کتاب میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد در ۲۸۵ اسلاید قابل ویرایش مناسب اساتید و ارائه دانشجویان می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید.

گفتار اول میکرو بیولوژی عمومی

گفتار دوّم طبقه بندی و ویژگیهای اساسی میکرو ارگانیسمها

گفتار سوم ساختار تشریحی وریخت شناسی باکتریها

گفتار چهارم رشد و تکثیر باکتریها

گفتار پنجم متابولیسم و انرژی

گفتار ششم ستون سازی و ضد عفونی کردن

گفتار هفتم روشهای تشخیص و رده بندی میکروب ها

گفتار هشتم ژنتیک میکروبها

گفتارنهم ویروسها

گفتار دهم میکروبها وبیماریها

گفتار ۱۱ میکروب شناسی اب وپسابها

گفتار ۱۲ میکروب شناسی  مواد غذایی

گفتار ۱۳ میکروب شناسی خاک

گفتار ۱۴ میکروب شناسی صنعتی

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد ، بخشی از متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۳

گفتار اول
میکرو بیولوژی عمومی

هدفهای آموزشی کلی عبارت انداز:

آشنایی با چگونگی کشف میکرو ارگانیسمها و تاریخچهء شکل گیری و ابداع روشها و تکنیکهای مطالعه نظریه های مهمّ ونقش و تأثیر این دا نش در زمینه های گوناگون نظری وعلمی

محتوای اسلاید ۱۴۰

پرتو های یو ننده مانند پرتو گاما ، برای سترون کردن مواد غذایی ، فراورده های پزشکی و سایر مواد متراکم به کار میروند .

بهترین کار برد پرتو گاما درسترون کردن خاک است .

تأثیر پرتو ها بر یاخته ها به علت اثرات آنها بر DNA است .

سترون کردن به کمک صافی : در مورد محلولهایی به کار می رود که نسبت به دما ،پرتو یا گازهای شیمیایی حساس باشند .

محتوای اسلاید ۲۶۴

  • استفاده از میکروبها در تولید مواد غذایی : عمدتاً به سه طریق صورت می گیرد .
  • ۱- استفاده از فرآورده های ناشی از فعالیتهای متابولیسمی ویژه که اکثراً شامل واکنشهای تخمیری وتولید ترکیبات آلی هستند و موجب طعم ومزه مطلوبی در مواد غذایی می شود .
  • ۲- پرورش یاخته های میکروبی در ابعاد وسیع به منظور تهیه پروتئین تک یاخته ای برای غذای
  • دام وانسان .
  • ۳- استفاده از فرآورده های جانبی متابولیسمی برخی از میکروبها که برای تقویت یا مطبوعتر کردن
  • طعم ماده غذایی به کار می روند.

مطالعه بیشتر