دانلود جزوه کتاب منطق مظفر شرح و ترجمه علی شیروانی

دانلود جزوه کتاب منطق مظفر شرح و ترجمه علی شیروانی
نوع فایل
pdf+mp3
حجم فایل
4mb
نویسنده
دسته بندی
9,700 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه کتاب منطق مظفر شرح و ترجمه علی شیروانی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جزوه و سوالات منطق مظفر منبع کتاب منطق مظفر شرح و ترجمه علی شیروانی بهمراه فایل های صوتی(mp3) تدریس منطق مظفر ویرایش جدید می باشد که با فرمت pdf بصورت تایپ شده با کیفیت عالی تهیه و تدوین گردیده است در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

جزوه کتاب منطق مظفر شرح و ترجمه علی شیروانی

سالهاست که کتاب المنطق ابتدا در حوزه علمیه نجف و سپس حوزه های علمیه ایران و به دنبال آن در دانشگاههای ایران بعنوان یک کتاب درسی کلاسیک، جای خود را باز کرده و جایگزین دیگر کتابهای منطقی گشته است و هنوز کتای تدوین نشده است که بتواند گوی سبقت را از آن برباید.

مؤلف این کتاب، علامه شیخ محمدرضا مظفر (۱۳۲۲-۱۳۹۲ ه.ق) از دانشمندان و فرزانگان مشهور حوزه علمیه نجف است. وی در مدت حیات علمی خویش، تلاش عظیمی در جهت ایجاد تحولی نوین و اساسی در حوزه ها و مراکز علمی و فرهنگی جهان اسلام، بوی‍ه متون آموزشی حوزه ها آغاز نمود.

حجت‌ الاسلام‌ والمسلمین دکتر علی شیروانی (متولد ۱۳۴۳ ش، تهران)، تحصیلات حوزوی خود را نزد اساتیدی همچون حضرات آیات: سید محمد ضیاءآبادی، حسین وحید خراسانی و عبدالله جوادی آملی پیگیری کرد. وی رشته فلفه و کلام را در مقطع دکتری در دانشگاه تربیت مدرس به اتمام رساند. او علاوه بر تدریس دروس حوزوی و دانشگاهی تاکنون چندین جلد کتاب و مقاله به رشته تحریر درآورده است. «سلوک عرفانی در سیره اهل بیتعلیهم السلام»، «حضرت زهرا در کتب اهل سنت »، «رساله حقوق امام سجادعلیه السلام» و «پژوهشی در باب علم امامعلیه السلام» برخی از این آثار است.

کتاب منطق محمدرضا مظفر علی شیروانی شامل عناوین زیر می باشد :

باب اول : مباحث الفاظ

باب دوم : مباحث کلی

باب سوم : تعریف و تقسیم

باب چهارم : قضایا و احکام آن

باب پنجم : حجت و هیات تالیف آن یا مباحث استدلال

باب ششم : صناعات خمس

مطالعه بیشتر