توضیحات فایل:
دانلود تحقیق پاورپوینت درس جغرافیای جهانگردی ایران با موضوع استان مازندران
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل باکیفیت ترین تحقیق پاورپوینت درس جغرافیای جهانگردی ایران موضوع : استان مازندران می باشد که با فرمت ppt در ۳۱ اسلاید قابل ویرایش بهمراه تصاویر تهیه و تدوین گردیده است در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
تحقیق پاورپوینت درس جغرافیای جهانگردی ایران:
مازَندَران (به مازندرانی: مازِرون یا مازِندِرون) دربارهٔ این پرونده تلفظ راهنما·اطلاعات استانی در شمال ایران و در کرانههای جنوبی دریای مازندران که مرکز آن ساری میباشد. این استان هممرز با استانهای گلستان، سمنان، تهران، البرز، قزوین و گیلان است.
مردم مازندران به زبان مازندرانی یا زبان تبری و فارسی سخن میگویند.
این استان از ۲۲ شهرستان تشکیل شده که از آن میان میتوان به آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، نور، نوشهر، ساری، سوادکوه، گلوگاه، قائمشهر، جویبار، چالوس، تنکابن و رامسر اشاره کرد؛
در این استان قسمت جنوبی غالباً کوهستانی و قسمت شمالی آن عمدتاً جلگهای و ساحلی میباشد.
آب و هوای مازندران با توجه به وجود دریا، کوه و جنگل به دو نوع معتدل مرطوب و کوهستانی تقسیم میشود.
موسیقی در مازندران
(نی): که از سازهای شناخته شده در مازندران است. لَـلِـوا یا نی درواقع، ساز چوپانی مازندران به حساب میآید و در میان دامداران و ساکنان کوهستانهای مازندران معمول است.
-دوتار رنگ و حالت بیانی دوتار مازندران از خصایص عمومی موسیقی این سامان تبعیت میکند و با حالات اجرایی دوتار ترکمنی و خراسانی تفاوتی آشکار دارد.
-کمانچه: این ساز از سازهای معمول در میان مردم مازندران است. کمانچه رایج در مازندران مانند کمانچه لری سه سیم دارد، ولی در سالهای اخیر از کمانچههای چهار سیمی نیز استفاده میشود.
-سرنا: سرنا در بین مردم مازندران به عنوان سازی روستایی و پرصدا در اعلام خبرها و انتقال وضعیتها استفاده میشود. مردم مازندران سرنا را هم به تنهایی و هم در همراهی با نقاره به کار میبرند. سرنا و نقاره علاوه بر جنبههای خبری در همراهی با رقصهای بومی نیز استفاده میشوند. علاوه بر سازهایی که نام بردیم، در بین مردم مازندران استفاده از سه تار، تار و تنبک نیز متداول است و بعضی از مردم بومی مازندران موسیقیهای خود را با سازهای مذکور اجرا میکنند.