توضیحات فایل:
دانلود پاورپوینت حل مسائل فصل چهارم کتاب اقتصاد مهندسی اسکونژاد
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود پاورپوینت حل مسائل فصل چهارم کتاب اقتصاد مهندسی اسکونژاد می باشد که با فرمت ppt در ۳۱ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
پاورپوینت حل مسائل فصل چهارم کتاب اقتصاد مهندسی اسکونژاد
درس اقتصاد مهندسی از دروس اختیاری دوره کارشناسی مهندسی برق می باشد…
سرفصلهای کتاب اقتصاد مهندسی اسکونژاد
بخش اول: مفاهیم اساسی اقتصاد مهندسی
فصل ۱: مقدمه
فصل ۲: اصول پایهای در اقتصاد مهندسی
فصل ۳: معرفی و کاربرد فاکتورها
فصل ۴: حالتهای مخصوص فرآیند مالی
فصل ۵: نرخهای اسمی و موثر
بخش دوم: تکنیکهای اقتصاد مهندسی و کاربردهای آنها
فصل ۶: روش ارزش فعلی
فصل ۷: روش یکنواخت سالیانه
فصل ۸: روش نرخ بازگشت سرمایه
فصل ۹: روش نسبت منافع به مخارج
فصل ۱۰: تکنیکهای دیگر اقتصاد مهندسی
بخش سوم: تجزیه و تحلیل اقتصادی بعد از کسر مالیات
فصل ۱۱: استهلاک
فصل ۱۲: تجزیه و تحلیل اقتصادی بعد از کسر مالیات
فصل ۱۳: تجزیه و تحلیل جایگزینی(تعویض)
فصل ۱۴: آنالیز حساسیت
فصل ۱۵: تورم
بخش چهارم: تجزیه و تحلیل اقتصادی در شرایط عدم اطمینان
فصل ۱۶: تصمیمگیری در شرایط عدم اطمینان
اقتصاد مهندسی چیست؟
«اقتصاد مهندسی» (Engineering Economics) یکی از زیرشاخههای علم اقتصاد است. اقتصاد مهندسی از اصول و مفاهیم اقتصادی، جهت تحلیل تصمیمات مهندسی، استفاده میکند. اقتصاد مهندسی، ارتباط نزدیکی با آمار، ریاضی و «حسابداری هزینه» (Cost Accounting) دارد.
هدف اقتصاد مهندسی کمک به مهندسان برای اخذ تصمیماتی درباره سرمایهگذاری دارایی هاست. هدف کمتر شناخته شده دیگر، کمک به اقتصاددانان در جهت درک بهتر نحوه عملکرد اقتصاد با فراهم کردن نگرشی مهندسی (در تقابل با اقتصادسنجی) برای فعالیتهای پایهای اقتصاد است. اقتصاد مهندسی موضوعی میان رشتهای است و همانطور که عنوان بیانگر آن است به چیزی میان اقتصاد و مهندسی، اشاره میکند.
اقتصاد مهندسی برخلاف اقتصاد که در رابطه با تصمیمگیری در بخش عمومی است، به تصمیمگیری در بخش خصوصی میپردازد. درواقع نشان میدهد که یک شرکت چه باید بکند تا سود خود را افزایش دهد یا چه مواردی را در پیش گیرد که سود حداکثر شود و از تصمیمات مخالف با این موضوع جلوگیری کند. در اقتصاد مهندسی، عملکرد کلی اقتصاد بررسی نمیشود و رفاه اقتصادی جامعه، مورد توجه قرار نمیگیرد….