پاورپوینت حسابداری مدیریت استراتژیک دکتر نمازی

پاورپوینت حسابداری مدیریت استراتژیک دکتر نمازی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

شرح مختصر:

پاورپوینت حسابداری مدیریت استراتژیک دکتر نمازی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت فصل یازدهم حسابداری مدیریت استراتژیک با عنوان مدیریت کیفیت جامع (TQM) تالیف دکتر نمازی در حجم ۲۰ اسلاید در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

کتاب حسابداری مدیریت استراتژیک دکتر نمازی کاربردهای تئوریک و همچنین عملی حسابداری مدیریت را در زمینه‌های انجام وظایف استراتژیک مدیران تبیین می‌کند؛ و از این طریق مخاطبان را با آخرین رهاوردها و کاربرد آنها در زمینه‌های بهای تمام‌شده و هزینه‌یابی، برنامه‌ریزی، کنترل، تصمیم‌گیری، ارزیابی عملیات و همچنین موارد رفتاری حسابداری مدیریت استراتژیک آشنا می‌سازد.

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌های حسابداری مالی، مدیریت و مهندسی صنایع در مقطع دکترا به عنوان منبع اصلی دروس مربوط به حسابداری مدیریت، سیستمهای بهره‌وری و سیستمهای اطلاعاتی می‌باشد و همچنین برای دانشجویان رشته‌های حسابداری مالی، مدیریت و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان کمک‌درسی برای دروس حسابداری مدیریت، سیستمهای بهره‌وری و سیستمهای اطلاعاتی است.

Related image

پاورپوینت حسابداری مدیریت استراتژیک دکتر نمازی

فهرست مطالب پاورپوینت :

مقدمه

-تاریخچه مدیریتی کیفیت جامع

-فلسفه مدیریتی

-مدیریت جامع ،فلسفه مدیریتی برتر

-مفهوم مدیریت کیفیت جامع

-اهداف مدیریت کیفیت جامع

-نقش مدیریت کیفیت جامع

-ارکان فلسفی مدیریت کیفیت جامع

-فرض های مدیریت کیفیت جامع

-اصول مدیریت کیفیت جامع

-هشت رکن مدیریتی در مدیریت کیفیت جامع

-مدیریت کیفیت جامع و بهبود مستمر

هدف نظریه (تئوری) حسابداری فراهم کردن مجموعه‌ای از اصول و روابطی است که عملیات مشاهده‌شده حسابداری را تبیین و عملیات مشاهده‌نشده را پیش‌بینی کند. به بیان دیگر، نظریه (تئوری) حسابداری باید بتواند دلایل انتخاب مبانی و روش‌های مختلف حسابداری توسط واحدهای انتفاعی را تبیین کند، و ویژگی‌های واحدهایی را که، از بین روش‌های پذیرفته، روش خاصی را برمی‌گزینند پیش‌بینی کند. نظریه (تئوری) حسابداری باید از راه پژوهش‌های حسابداری آزمون و تأیید شود.

نظریه (تئوری)های حسابداری را به روش‌های مختلفی می‌توان طبقه‌بندی کرد:

بر اساس سطحی که نظریه (تئوری) در آن قرار می‌گیرد (ساختاری، رفتاری و تفسیری)؛

از راه استدلال (استنتاجی، استقرایی)؛

یا از راه موضع حسابداری:

هنجاری (دستوری)، و

اثباتی (مثبت یا توصیفی)

مطالعه بیشتر