توضیحات فایل
طرح توجیهی و کارآفرینی گلیم بافی
دانش پژوهان گرامی و دانشجویان ارجمند در این قسمت فایل طرح توجیهی وکارآفرینی به روز شده سال ۹۷ گلیم بافی در۵۶ صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش آماده دانلود شده است. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده مینمایید.در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.
فهرست مطالب:
فصل اول : تهیه خامه
فصل دوم : گلیم بافی
فصل سوم : قالی بافی
فصل چهارم : جاجیم بافی
فصل پنجم : ورنی بافی
فصل ششم : فراوردههای جاجیم و فرش و ورنی و قالی
فصل هفتم : سایر صنایع دستی
فصل هشتم : نتیجه گیری
فصل اول :
تهیه خامه
مقدمه
حضور ایلات عشایر ایل شاهسون و ایل ارسباران و نیز اشتغال روستائیان پرورش دام باعث شد پشم مرغوب در حد زیاد در منطقه تولید شود و پشم خوب و ارزان باعث گسترش صنایع دستی ولی همین پشم که مواد اولیه اکثر دست بافته مثل گلیم – جاجیم – فرش و ورنی میباشد. همینطوری استفاده نمی شود بلکه مراحل متعددی را باید سپری نماید تا تبد یل به خامه گشته تا برای بافت آماده گردد. البته پشم گوسفند زنده مد نظر است در بعضی دباغی که از پوست گوسفند ذبح شده پشم آنرا میچیند پشم مرغوبی برای بافت دستبافتههانیست و از کیفیت فرشها میکاهد. بهترین خامههای فرش پشم هایی است که در بهار از گوسفند زنده میچینند.
در بافت جاجیم پشمی و قالی قدیمی و گلیم پشمی از پشمهای تولیده شده خور در ارسباران استفاده میشود ولی در بافت ورنی از پشم مرینوس و نیز پشم آن منطقه استفاده میشود.
چیدن پشم توسط مردان و شستن آن توسط زنان و ریسندگی و حلاجی توسط زنان و رنگ رزی توسط مردان صورت میگیرد که در أین فصل به طور خلاصه به مراحل تولید پشم و تهیه خامه پرداخته میشود
مراحل تهیه خامه :
( ۱ ) چیدن پشم
( ۲ ) شستن پشم
( ۳ ) جدا کردن خار و خاشاک
( ۴ ) شانه کردن
( ۵ ) ریسیدن با چرخ ریسندگی
( ۶ ) رنگرزی