کامل ترین پروژه مهندسی برق شبکه های هوشمند انرژی Smart grid

کامل ترین پروژه مهندسی برق شبکه های هوشمند انرژی Smart grid
نوع فایل
WORD و pdf
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
8,900 تومان

 توضیحات فایل:

کامل ترین پروژه مهندسی برق شبکه های هوشمند انرژی Smart grid

کاربران گرامی و دانش پژوهان ارجمند این فایل حاوی پروژه مهندسی برق شبکه های هوشمند انرژی Smart grid در قالب ورد و پی دی اف و در  حجم ۱۲mb آماده دانلود شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده مینمایید.در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

 

شرح مختصر:

شبکه برق هوشمند (smart grid)
شبکه هوشمند به سرعت به یک مسئله مهم میان سیاستمداران، دست اندرکاران محیط زیست و شرکت های سرویس دهنده شهری برق ، آّ و گاز تبدیل می شود. اما شبکه برق هوشمند دقیقا چیست؟ چگونه کار می کند؟ به چه شکل می توان از آن برای نجات زمین استفاده کرد؟
“شبکه هوشمند” یک مسئله منفرد و مجزا نیست، بلکه مجموعه ای کامل از فناوری هایی است که می تواند در ایجاد یا ارتقاء شبکه برق مصرف شود. در این راه این شبکه با استفاده از دستگاه های دیجیتالی می تواند مصرف را ردگیری کند و بر نحوه مصرف در زمان اوج آن (پیک) مراقبت نموده و همچنین کنترل استفاده انرژی در خانه یا ساختمان مورد نظر را به نحوی انجام دهد که در صورت امکان دستگاه های پر مصرف در اوج مصرف خاموش شوند. شبکه هوشمند می تواند سیستم های مراقبتی درداخل ساختمان داشته باشد که به کاربران اجازه می دهد تا مصرف انرژی خود را بهتر مدیریت کنند.

مقدمه :

قبل از شناسایی و درک شبکه برق هوشمند ابتدا میبایست شناختی کامل نسبت به شبکه الکتریکی داشته باشیم .
هر شبکه تامین برق، دارای تعدادی واحد تولید یکپارچه بسیاری خطوط توزیع و انتقال و سطوح متعدد نظارت و تنظیم مقررات است .بطور خلاصه برای پخش بار از نیروگاهها تا منازل و مراکز تجاری و صنعتی، خطوط انتقال، توان را به شبکههای توزیع محلی میرسانند و توسط ترانسفورماتورها، جریان و ولتاژ را بمیزان لازم کاهش میدهند. این مکانیزمی است که در صنعت برق وجود دارد. 

فهرست کامل ترین پروژه مهندسی برق شبکه های هوشمند انرژی Smart grid

پیشگفتار………….۱۱
فصل اول – شبکه هوشمند چیست؟……………۱۳
فصل دوم – ساختار شبکه هوشمند………….۵۳
فصل سوم – ذخیره انرژی ………………….۸۵
فصل چهارم – اندازه گیری هوشمند………………..۱۱۳
فصل پنجم – بازار شبکه هوشمند…………………………..۱۲۹
فصل ششم – راندمان و بهره وری در شبکه هوشمند……………..۱۴۳
فصل هفتم – تامین امنیت سایبری شبکه هوشمند……………………….۱۵۷
نتیجه گیری…………۱۷۹
منابع…………۱۸۱

مطالعه بیشتر