توضیحات فایل:
برترین طرح توجیهی باغ رستوران – طراحی و ساخت باغ رستوران
کاربران گرامی ، در این پست فایل طرح توجیهی باغ رستوران با فرمت WORD-قابل ویرایش در ۴۳ صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است،در صورت تمایل می توانید این محصول را از سایت خریداری و دانلود نمائید.
فهرست مطالب برترین طرح توجیهی باغ رستوران :
فهرست نقشه ها
فهرست جداول.
فصل اول ۱
شناخت وضع موجود۱
–۱-۱شناخت منطقه ( بررسی موقعیت سایت نسبت به شهر و منطقه بر روی نقشه و یا عکس هوایی)۲
۱-۲-شناخت و بررسی سایت ۴
۱-۲-۱-کروکی جانمایی سایت ذکر ابعاد و اندازه۴
۱-۲-۲- بررسی شبکه ارتباطی و دسترسی منتهی به سایت بر روی نقشه ۵
۱-۲-۲-۱- در سطح منطقه ای.. ۵
۱-۲-۲-۲- در سطح محلی. ۵
۱-۲-۳- بررسی تاسیسات زیربنایی در سایت و محدوده آن بر روی نقشه ( آب، برق، گاز، فاضلاب، راه و …)۷
۱-۳- بررسی کاربری های اطراف سایت ( اراضی و کاربریهای همجوار)۸
۱-۳-۱-مقیاس محلی یا روستا۸
۱-۳-۲- مقیاس منطقه ۱۰
۱-۴- بررسی کاربری ملک مورد نظر در وضع موجود و طرح ناحیه ای مجموعه شهری، جامع، تفضیلی ۱۲
۱-۵- بررسی ضوابط بالادست شامل فعالیتهای مجاز و ضوابط مربوطه ( سطح اشغال، تراکم، تعداد طبقات و …)۱۴
فصل دوم : مبانی اولیه طراحی. ۱۵
۲-۱-۱- اهداف کلیدی.. ۱۷
۲-۱-۲- روند کلی ایده پردازی (طرح باغ- رستوران صادقآباد تفت)۱۷
۲-۱-۳- استراتژیها و سیاست های اجرایی. ۱۹
۲-۱-۴- کاربری ها و عملکردها۲۱
۲-۱-۴-۱- زون کاربری باغ ۲۱
۲-۱-۴-۲- زون رستوران. ۲۱
۲-۲- جدول برنامه فیزیکی شامل: فضاهای اصلی و متراژ تقریبی و تعیین درصد هر فعالیت و کاربری و هر یک از این فضاها و تعداد طبقات و حداکثر ارتفاع. ۲۲
۲-۳- ارائه جدول پیش بینی فرآیند مالی طرح و برنامه سرمایه گذاری به صورت برآورد تقریبی هزینه های اجرایی طرح و پروژه بر اساس جدول برنامه فیزیکی ارایه شده۲۳
۲-۳-۱- هزینه های ثابت سرمایه گذاری.. ۲۳
۲-۳-۱-۱- زمین. ۲۳
۲-۳-۱-۲- برآوردهزینه احداث کاربریهابراساس هزینه واحدفعالیت وحجم کل