جزوه و سوالات درس آشنایی با فلسفه اسلامی پیام نور

جزوه و سوالات درس آشنایی با فلسفه اسلامی پیام نور
نوع فایل
pdf
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,900 تومان

توضیحات فایل:

جزوه و سوالات درس آشنایی با فلسفه اسلامی پیام نور

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جزوه و سوالات درس آشنایی با فلسفه اسلامی پیام نور میرعبدالحسین نقیب زاده (فقط بخش سوم کتاب ) در ۴۰ صفحه حاوی نکات مهم و کلیدی و جزوه درس آشنایی با فلسفه اسلامی منبع رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور بهمراه نمونه سوالات امتحانی پایان ترم ادوار گذشته مناسب جهت مرور سریع درس و آمادگی برای آزمون می باشد که با فرمت pdf با کیفیت عالی تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

جزوه و سوالات درس آشنایی با فلسفه اسلامی پیام نور

مروری بر کتاب درآمدی به فلسفه

بخش اوّل

شامل تعاریفی از فلسفه و فلسفه‌ی اخلاق و دیدگاه‌های فیلسوفانی هم‌چون سقراط، افلاطون، ارسطو، اپیکور، ابن‌‌‌‌ِ مسکویه، اسپینوزا و مکاتبی هم‌چون سگ‌واران، رواقیان و بررسی سودگرایی در پیوند با خوشی‌گرایی و اخلاقِ انسان‌گرایانه است.

بخش دوّم کتاب

فلسفه‌ی سیاسی است. نویسنده در تعریف فلسفه سیاسی می‌نویسد:
«فلسفه‌ی سیاسی، پرداختن به پرسش‌های بنیادین است درباره‌ی جامعه، دولت، آیین کشورداری، هدف زندگی اجتماعی، و نیز حقوق و وظایف فرد و جامعه نسبت به یکدیگر.»

در این بخش، شما به طور مختصر، با دیدگاه‌های فلاسفه‌ای هم‌چون افلاطون، ارسطو، فارابی، توماس هابز، جان لاک، جرمی بنتام، جان استوارت میل، هگل و مارکس حول فلسفه‌ی سیاسی، آشنا می‌شوید و سیر تحول تاریخ فلسفه و تحول اندیشه دموکراسی و ایدئولوژی فاشیسم و کومونیسم را درمی‌یابید.

در بخش سوم

که نگاهی به متافیزیک و تاریخ‌شناسی است، خواننده با آراء فیلسوفانی مانند پلوتینوس، بوعلی سینا، سهروردی، ملاصدرا، دکارت، لایبنیتس، جورج برکلی، دیوید هیوم، کانت، پیرس، جیمز، دیوئی، هانس دریش، برگسمن، شوپنهاور، نیچه و همچنین آغاز فلسفه، فلسفه در جهان مسیحی و اسلامی، سیر فلسفه در سده‌های میانه در اروپا و متافیزیک در دوره‌ی پس از کانت، نمودشناسی، فلسفه‌ی تحلیلی، فلسفه هستی، پوزیتیویسم منطقی و پراگماتیسم آشنا می‌شود. از میان فلاسفه‌ی غرب، دیدگاه‌های مارتین هایدگر در این کتاب بررسی نشده است.

نمایه مفهوم‌ها و نمایه نام‌ها در آخر کتاب، به ارزش این کتاب افزوده است و دست‌رسی خواننده به مطالب کتاب را آسان می‌کند.

در این کتاب که مکاتب، اندیشه‌ها و دیدگاه‌های فلاسفه را به طور اجمالی بررسی کرده است، جای خالی اندیشه‌های فلاسفه‌ی شرق و مکاتب شرقی به چشم می‌خورد. گرچه افرادی هم‌چون داریوش شایگان و رضا علوی در این زمینه پژوهش‌‌های ارزش‌مندی را انجام داده‌اند، امّا هنوز فلسفه شرق میان علاقه‌مندانِ فلسفه کمی ناآشناست.

مطالعه بیشتر