پاورپوینت جامع فرضیات بدیهی حسابرسی

پاورپوینت جامع فرضیات بدیهی حسابرسی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
100,000 تومان 8,800 تومان

توضیحات فایل:

پاورپوینت جامع فرضیات بدیهی حسابرسی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت جامع درس حسابرسی ۲ با موضوع : فرضیات بدیهی حسابرسی می باشد که با فرمت ppt در ۳۰ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

دانلود پاورپوینت جامع فرضیات بدیهی حسابرسی :

مقدمه

در این فصل به اهمیت فرضیات بدیهی حسابرسی در تمام زمینه ها و این  واقعیت که به وضوح بیان نشده اند پرداخته می شود هدف این فصل بررسی بیشتر  ماهیت فرضیات بطورکلی و ارائه ی دیدگاههای مختلف درباره فرضیات بدیهی حسابرسی وبررسی مختصری از فرضیات بدیهی پیشنهادی می باشد.

 ماهیت فرضیات بدیهی

  • معمولاً فلاسفه و علمای منطق پنج ویژگی برای فرضیات بدیهی قائلند  :
  • ۱- برای توسعۀ هر زمینه علمی ضروری اند.
  • ۲- مستقیماًقابلیت تأیید ندارند.
  • ۳-مبنایی برای استنتاج می باشند.
  • ۴- مبانی ایجاد یک ساختار تئوری هستند.
  • ۵- در  پرتو پیشرفت علم در معرض پرسش و تردید قرار دارند.

«ارسطو» می گوید:

«نقطۀ آغاز هر علمی ، تعدادی فرضیات بدیهی است که نیازی  به اثبات آنها نیست » از این عبارت کوتاه می توان دلایل وجود فرضیات بدیهی را تشخیص داد. استدلال را بدون داشتن  یک نقطۀ آغازین نمی توان شروع کرد . فرضیات بدیهی سنگ زیر بنای هر تئوری را تشکیل می دهند . مهم این است که این فرضیات بدیهی  وجود داشته باشند ، خواه حقیقت داشته باشند وخواه نه ، درحقیقت ، این فرضیات بدیهی نوعی از قضایا هستند  که باید بدون سؤالی آنها را پذیرفت . فرضیات بدیهی  علیرغم اینکه مستقیماًقابلیت تأیید ندارند،اما نتایج حاصل از آنها را می توان مورد آزمون قرار دادوچنین تأییدی دلالت بر حقیقت خود فرضیات بدیهی  دارند. اشکالی که وجود دارد این است که آنچه که اغلب اوقات در یک برهه از زمان بی چون وچرا معتبر می باشد ،می تواند در زمان دیگری کاملاً فاقد اعتبار باشد…

مطالعه بیشتر