کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت فصل دوم (چهارهزار سال حسابداری) منبع : کتاب تئوری حسابداری جلد اول نوشته هندریکسن با ترجمه علی پارسائیان می باشد که با فرمت ppt در ۲۵ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.
فهرست مطالب:
مروری بر مطالب: رنسانس
مروری بر مطالب: پیشگامان حسابداری
مروری بر مطالب: آینده حسابداری
رنسانس (تجدید حیات)
ریشه لغات
تمدن اولیه
اثر عرب ها
پیشرفت فن آوری و تغییرات اجتماعی-اقتصادی
بدهکار و بستانکار
عصر رکود
عصر اکتشاف ها ،ایجاد شرکت های سهامی (از نوع انگلیسی )
انقلاب صنعتی
اثر رویدادها بر حسابداری
پیدایش حرفه حسابداری
انجمن حسابداران رسمی آمریکا
جامعه ملی حسابداران
جامعه حسابداران آمریکا
آینده حسابداری
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای جامع ترین پاورپوینت فصل دوم (چهارهزار سال حسابداری) تئوری حسابداری هندریکسن ، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید ۵
رنسانس (تجدید حیات)
ما نمی دانیم حسابداری را چه کسی اختراع کرد ولی سیستم ثبت دو طرفه طی سده سیزده و چهاردهم و نخستین نسد مربوط به یک سیستم کامل دو طرفه در شهر جنوای ایتالیا می باشد، نخستین دفاتر حسابداری متعلق به یک راهب فرانسیسکن ((بردار لوکاپاچیولی)) است .
می توان گفت در حسابداری هیچ تغییری رخ نداده است، برخی از این تفاوت در روش های حسابداری است که در روشهای جدید و تئوری مشاهده می شود .طی سالهای سده ۱۶ هدف اولیه حسابداری این بود که در مورد مالکیت شرکت که معمولاٌ یک مالک منحصر به فرد بود اطلاعاتی ارائه نماید.
محتوای اسلاید ۱۶
عصر اکتشاف ها ،ایجاد شرکت های سهامی (از نوع انگلیسی )
با افزایش قدرت دولت شهرهای ایتالیا که مانع از مشارکت سایر اروپایی ها در تجارت مدیترانه می شدند، عصر اکتشاف پدیدار گردید. تا جایی که نیاز های مالی سفرهای دریایی کاشفان بزرگ باعث شد که شرکت های سهامی به وجود آیند و آنها توانستند در زمینه حسابداری نقش مهمی ایفا کنند. می توان این شرکت ها را گسترش یافته شرکت های ایتالیالی به نام commendas و از پیشگامان شرکت های سهامی کنونی نامید.
بدین ترتیب کارکردهایی همچون سهام موقت,پایانی, سود سهمی, سهام دائم, محاسبه سود در پایان هر سال و … نمایان شد.