پاورپوینت فصل پنجم ( چارچوب نظری گزارشگری مالی) تئوری حسابداری هندریکسن

پاورپوینت فصل پنجم ( چارچوب نظری گزارشگری مالی) تئوری حسابداری هندریکسن
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
28,000 تومان 14,500 تومان

کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت فصل پنجم ( چارچوب نظری گزارشگری مالی) منبع : کتاب تئوری حسابداری جلد اول نوشته هندریکسن با ترجمه علی پارسائیان می باشد که با فرمت ppt در ۳۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل پنجم ( چارچوب نظری گزارشگری مالی) تئوری حسابداری هندریکسن ، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.

محتوای اسلاید ۸

FASB  و اهداف حسابداری

گزارشگری مالی باید اطلاعات مفید ارائه کند

کمک به استفاده کنندگان از صورتهای مالی در مورد پیش بینی هایی که بر اساس اطلاعات ارائه شده انجام می گیرد.(وابستگی جریان نقدی بستانکاران به جریان نقدی واحد تجاری)

ارائه اطلاعات در مورد دارایی ها بدهی ها و سرمایه

محتوای اسلاید ۲۳

قابل تایید(verifiability)

این وا‍ژه که از کلمه لاتینverus  به معنای حقیقت می باشد استخراج شده است.

منظور از تایید چیزی در واقع اثبات درست بودن آن است.به نظر می رسد منظور از درست بودن آن است که معیار سنجش و اندازه گیری مستقل از کسی باشد که کار اندازه گیری را انجام می دهد.بنابراین فرض بر این است که قضاوت ذهنی یا تمایلات جانبدارانه وجود ندارد.

ولی در حسابداری مستقل بودن یا نبودن معیار اندازه گیری و ارزیاب از یکدیگر پرسش اصلی نیست.وجود رویداد خارجی به خودی خود به معنای وجود یک معیار عینی برای این رویداد نمی باشد. بلکه حسابدار تنها میبایست مشخص کند که چه ارزشی خارج می شود و ارزش ورودی کدام است . که لزوما دارای ماهیت عینی نمی باشد.

محتوای اسلاید ۳۱

دوره زمانی(periodicity)

نتایج واقعی عملیات یک واحد تجاری را تنها در زمان تصفیه ، یعنی خاتمه عملیات آن می توان تعیین کرد. از طرف دیگر، بستانکاران، اعتبار دهندگان و اشخاص ذینفع نمی توانند تا تاریخ انحلال، از نتایج آن بی خبر باشند. از این رو عمر واحد تجاری به دوره های زمانی مساوی تقسیم می شود که هر دوره را اصطلاحا (دوره حسابداری) گویند. دوره مالی ممکن است سه ماهه، شش ماهه یا یکساله باشد. هر دوره مالی را که دوازده ماه طول بکشد اصطلاحا سال مالی گویند.

مطالعه بیشتر