دانلود تحقیق معماری اسلامی ۲ با موضوع سبک و شیوه خراسانی

دانلود تحقیق معماری اسلامی ۲ با موضوع سبک و شیوه خراسانی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
29mb
نویسنده
دسته بندی
8,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود تحقیق معماری اسلامی ۲ با موضوع سبک و شیوه خراسانی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود تحقیق معماری اسلامی ۲ با موضوع سبک و شیوه خراسانی می باشد که با فرمت ppt در ۸۳ اسلاید تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

بخشی از متن تحقیق معماری اسلامی ۲ :

محتوای اسلاید ۴

شیوه های معماری اسلامی

۱- شیوه خراسانی: قرن اول هجری تا چهارم هجری قمری (دوره سامانی و دوره غزنوی و سلجوقی)

۲-شیوه رازی

۳-شیوه آذری

۴-شیوه اصفهانی

تحقیق معماری اسلامی ۲ با موضوع سبک و شیوه خراسانی

محتوای اسلاید ۱۰

تفاوت معماری ساسانی و سبک خراسانی:

– در معماری ساسانی نسبت ارتفاع به طول کمی زیادتر است اما در معماری به  سبک خراسان اینگونه نمی باشد..

-درمعماری ساسانی چفدها به صورت مازه داراستفاده می گردید اما در معماری به سبک خراسانی چفدهای تیزه دار ( یا جناغی ) جایگزین چفدهای مازه دار شد.

انواع چفت ها :

چفت های بار بر: گروهی هستند که از تکرارشان طاق های باریر و از دورانشان گنبدهای وسیع به وجود می آید.اصولا در مکان هایی از چفت های باربرو گنبد استفاده می شود که دسترسی به مصالح مثل چوب برای ایجاد سقف کم باشد .

چفت های مازه دار : طاق هایی هستند که انحنای آنها مثل یک نیم بیضی می باشد.

تحقیق معماری اسلامی ۲ با موضوع سبک و شیوه خراسانی

محتوای اسلاید ۴۲

مسجد جامع اصفهان

طرح نخستین مسجد به گونه بومسلمی (شبستان ستوندار) بوده که در سال ۱۵۶ هجری ساخته شده و کاوش ها موقعیت آن را روشن ساخته اند.محراب و بخش بزرگی از دیوار سوی قبله مسجد کهن با گچبری ناب و بی همتا در زیر کف شبستان جنوبی مسجد کنونی یافت شده است.سوی قبله مسجد کهن با سوی قبله کنونی ۲۰ تا ۳۰ درجه اختلاف دارد.

در سال ۲۲۶ هجری مسجد کهن ویران شده و بر ویرانه های آن مسجدی بزرگتر نزدیک به ده جریب ساخته شده که طرح شبستان ستوندار داشته است با میانسرایی در میان و شبستانهایی پیرامون آن که بخش جنوبی با شش دهانه, شمالی با چهار دهانه و شرقی و غربی با دو دهانه ساخته شده بوده است….

مطالعه بیشتر