دانلود فایل تکنولوژی تولید پنیر در ۱۲۶ اسلاید قابل ویرایش

دانلود فایل تکنولوژی تولید پنیر در ۱۲۶ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
حجم فایل
5mb
نویسنده
۹,۹۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید

توضیحات فایل:

دانلود فایل تکنولوژی تولید پنیر در ۱۲۶ اسلاید قابل ویرایش

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر می باشد که با فرمت ppt در ۱۲۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

منابع پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر:

۱) P. F. Fox  and et.al. 2000 . Fundamentals of cheese science. Springer.
۲) Barry A.L.1999. Technology of cheese making. CRC Press.
۳) P. F. Fox.1999.Cheese chemistry, physics and microbiology, Aspen.
۴) فرهنودی ، ف . فناوری تولید پنیر. کارخانجات پگاه.
۵) رشیدی ، ح . اصول تولید پنیر و فراورده های آب پنیری . ۱۳۸۵

تاریخچه:

اعتقاد بر این است که پنیر ۸۰۰۰ سال پیش در ناحیه Fertile Crescent متولد شده است که اکنون جنوب ترکیه تا سواحل مدیترانه را شامل می شود.
اولین دام هایی که در این منطقه اهلی و مورد استفاده قرار گرفتند گوسفندها و بزها بودند اما امروزه ۸۵ درصد شیر جهان توسط گاو تولید می شود.
پنیر نام عمومی برای گروهی از فراورده های تخمیری شیر است که در محدوده وسیعی از طعم و شکل در گوشه و کنار جهان تولید می گردد. Sandine و Elliker (1970)  عنوان می دارند که بیش از ۱۰۰۰ نوع پنیر در جهان وجود دارد.
پنیر در ابتدا به عنوان روشی برای افزایش مدت زمان نگهداری شیر مطرح بود اما به تدریج خواص غذایی این فرآورده آشکار گردید.

آمار تولید و مصرف پنیر

پنیر از پرمصرف ترین فراورده های شیر است و گاه میزان مصرف آن به عنوان نشانه ی رشد اقتصادی یک کشور محسوب می گردد .
تولید پنیر در جهان روند افزایشی داشته است .
بر اساس اطلاعات IDF ، حدود ۴۰ درصد تولید شیر خام جهان به تولید پنیر اختصاص دارد .
تولید جهانی شیر و پنیر در سال ۲۰۰۹، به ترتیب بالغ بر ۷۰۳ و ۲۰ میلیون تن تخمین زده شده است که کشورهای آمریکا، فرانسه، آلمان و ایتالیا به ترتیب با تولید ۴/۵۸۵، ۱/۶۹۳، ۲/۰۸۸و ۱/۰۵۹میلیون تن در صدر تولید کنندگان پنیر قرار داشته اند.

در کل بیشترین مقدار پنیر جهان در آمریکای شمالی و اروپا تولید می گردد.

افزودن به سبد خرید

مطالعه بیشتر

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.