خلاصه کتاب بازرگانی بین الملل دکتر حقیقی

خلاصه کتاب بازرگانی بین الملل دکتر حقیقی
نوع فایل
pdf و ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,500 تومان٪92 تخفیف

شرح مختصر:

خلاصه کتاب بازرگانی بین الملل دکتر حقیقی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل خلاصه کتاب بازرگانی بین الملل (نظریه ها و کاربردها) تالیف محمد حقیقی می باشد که با فرمت پی دی اف و پاورپوینت در حجم ۲۷۸ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

Related image

فهرست مطالب خلاصه کتاب بازرگانی بین الملل (نظریه ها و کاربردها)

فصل اول: دیدگاه‌ها و نظریات بازرگانی بین‌المللی
فصل دوم: جنبه های سیاسی و نقش دولت ها در تجارت بین الملل
فصل سوم: پیدایش تشکل های اقتصادی در جهان
فصل چهارم: استراتژی های بازرگانی در عرصه جهانی
فصل پنجم: مدیریت تولید و عملیات در قلمرو جهانی
فصل ششم: نظام پولی و مالی بین الملل
فصل هفتم: بازار ارز و عملیات ارزی
فصل هشتم: تراز پرداخت های خارجی
فصل نهم: ورود موسسات بازرگانی به بازارهای بین الملل

بخشی از متن پاورپوینت :

کلیات درس

هدف از نگارش این کتاب فراهم نمودن یک منبع درسی مناسب برای دانشجویان رشته های مدیریت به ویژه گرایش مدیریت بازرگانی می باشد. مطالب این کتاب با استفاده از منابع علمی جدید وبا در نظر گرفتن دیدگاه ها و رویدادها ی سال های اخیر در عرصه بازرگانی جهانی تهیه و تدوین گردیده است. در این کتاب علاوه بر ارایه مباحث اصلی بازرگانی بین الملل به کرا برد آن ها در مدیریت بازرگان و فرآیند تصمیم گیری مدیران سازمان های تجاری و صنعتی نیز اشاره شده است.

فصل اول

دیدگاه‌ها و نظریات بازرگانی بین‌المللی

نظریات تجارت بین المللی

از همان آغاز پیدایش علم اقتصاد مبادلات بین المللی هم مورد بحث قرار گرفته است مرکانتیلیسم اولین مکتب اقتصادی است که در مورد تجارت خارجی سخن گفته و سیاست تشویق صادرات و کاهش واردات و در نهایت افزایش یافتن تر از تجاری کشور ها را مورد تاکید قرار داده است.

نظریه آدام اسمیت

بنیانگذار مکتب اقتصاد کلاسیک یعنی آدم اسمیت نیز مبادلات تجاری بین ملت ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و با مطرح نمودن نظریه برتری مطلب و تقسیم کار بین المللی به کشورها توصیه نموده است که منابع اقتصادی خود را در زمینه کالاهایی به کار برند که در تولید آن ها نسبت به سایر کشورها از مزیت مطلق برخوردارند.

نظریه ریکاردو

دیوید ریکاردو هم که از شاگردان همین مکتب بشمار می آید با انجام مطالعات ارزنده خود نظریه برتری نسبی را ارایه کرد که نسبت به تئوری اسمیت فراگیرتر بوده است. از دیدگاه این نظریه نه تنها برخورداری از مزیت مطلق بلکه دارا بودن مزیت نسبی هم می تواند فرصت مناسبی برای کشورها در عرصه تجارت خارجی فراهم نماید.

مطالعه بیشتر