توضیحات فایل:
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب درآمدی بر اخلاق حرفهای فرامرز قراملکی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود پاورپوینت فصل اول (کامیابی سازمان) کتاب درآمدی بر اخلاق حرفهای نوشته احد فرامرز قراملکی می باشد که با فرمت ppt در ۳۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
فهرست پاورپوینت فصل اول کتاب درآمدی بر اخلاق حرفهای فرامرز قراملکی:
- طرح مسئله
- موفقیت چیست؟
- ابعاد موفقیت
- موفقیت سازمان
- عوامل و موانع موفقیت سازمان
- کلید طلایی
- آزمون پاسخ شما
- ارتباط آسان و درست دیگران با ما
- رابطه اثربخش محیط با سازمان
- مهندسی رابطه آسان و درست محیط با سازمان
- نتیجه
- تمرین
وقتی فراغتی حاصل می شود،در باب موفقیت خود به تامل می پردازیم : آیا من در زندگی شخصی موفقم؟ آیا برای فرزندانم مادر یا پدر موفقی ام؟ آیا در زندگی شغلی کامیابم؟ سنجش میزان کامیابی در زندگی شخصی و شغلی دغدغه ماست. همه خواهان موفقیتیم ، با دستیابی به آن به جشن و خوشحالی می پردازیم و با تجربه شکست احساس غم و افسردگی پیدا میکنیم.
کامیابی را عواملی است و دلایلی. ازینکه خود را موفق ارزیابی کنیم مسرور می گردیم و از ناکام یافتن خود غمناک می شویم. احساس مسرت و غمناکی ما چه اندازه واقعی است؟ پاسخ در استوار و موجه بودن دلایلی است که برای کامیابی و یا ناکامی خود می آوریم. راه دستیابی به موفقیت چیست؟ پاسخ این سوال نیز در گرو شناخت عوامل کامیابی است.
کسانی که از مهارت تفکر منطقی برخوردارند،گامی عقب تر می نهند و پیش از تلاش برای موفقیت ، از چیستی آن می پرسند. اما این پرسش شامل دو سوال مختلف است:یک، موفقیت در چه امری است؟ دو، تعریف موفقیت چیست؟
سوال نخست ، پرسش از مصداق موفقیت است. هر کسی ذهنیت خاصی از موفقیت دارد: دست یابی به قدرت، برخورداری از ثروت ، خدمت به بشر ، دست یابی به دانش ، برخورداری از شهرت و مانند آنها. در پاسخ به این مسئله که موفقیت در چه امری است، ابتدا باید خود موفقیت را تحلیل کنیم تا در پی مصداق های پنداری نباشیم. موفقیت نیز امری است که هر کس از ظن خود ، خواهان آن است.